Bajern kao Partizan: Trener i igrači traže još pojačanja

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.07.19. | 09:08

A, uprave ostaju gluve

Ko bi rekao da mogu Bajern i Partizan u ovom trenutku da budu tako slični. Dele ih kilometri uspeha i milioni u budžetu, ali ih mori ista briga – manjak pojačanja.

Dok u Humskoj trener Savo Milošević i igrač Zoran Tošić šalju signale upravi preko medija da je preko potrebno da dovedu još kvalitetnih igrača, ista situacija je u Bajernu! Trener Niko Kovač i fudbaler Džošua Kimih pozivaju da se dovede još kvalitetnih fudbalera.

Izabrane vesti

Zajedničko za oba kluba  je što su uprave za sada – gluve. Kako tvrdi Bild, Niko Kovač je označio četvoricu igrača koja su mu potrebna za narednu sezonu: napadača Juventusa Marija Mandžukića, univerzalnog ofanzivca Ivana Perišića iz Intera, kao i tandem iz Menhengladbaha Denisa Zakariju i Florijana Nojhausa.

Međutim, kako tvrdi list, čelnici Bajerna nemaju neku preveliku želju da usliše molbe svog trenera. Njihova najveća želja je bila da dovedu Liroja Sanea iz Mančester sitija, ali u toj nameri neće uspeti.

Vapaj za novim igračima poslao je i Džošua Kimih, reprezentativac Nemačke, koji vidi taj jaz između klupskih želja i trenutnih mogućnosti ekipe. Takve situacije se obično ne završe dobrim vestima.
Osvajanje Lige šampiona je moj dečački san. Želim da ove sezone ponovo napadnem taj trofej, jer ono što smo pokazali prošle nije bilo doovljno. Imamo mnogo kvalitetnih igrača, ali da li i dovoljno? Trenutno imamo samo 17 fudbalera u polju i ako stvarno želimo uspeh u Ligi šampiona, mogli bismo da dovedemo još jednog-dvojicu fudbalera“, poručio je Kimih.

Možda njega rukovodioci poslušaju...

Foto: Reuters

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara