ANKETA: Izaberite idealnu grupu za Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.19. | 15:11

Da vas čujemo...

Crvena zvezda je po drugi put uzastopno izborila učešće u Ligi šampiona. Posle četiri nezgodna rivala i osam utakmica, srpski prvak uspeo je da ostvari svoje snove i snove armije navijača. Posle one drame u Kopenhagenu, pa i one sinoćnje, došlo je vreme za uživanje. Barem kada su u pitanju zaljubljenici u crveno-bele boje. Svi su svesni koliko je težak i važan zadatak pred Beograđanima, da među 32 najbolja kluba Evrope časno brane svoje i ime domaćeg fudbala, ali bez obzira na to ima onih koji zagovaraju ideju da je najbolje dobiti što atraktivniju grupu na žrebu.

Opet, dobar deo javnosti mišljenja je da ne bi bilo loše ni ako bi sreća malo pogledala Crvenu zvezdu, pa da iz drugog ili trećeg šešira padnu ekipe s kojima "može da se igra". U tom slučaju bilo bi više takmičarskog žara...

Izabrane vesti

Oba stanovišta imaju kvalitetnu potporu. Mi smo zbog toga oslučili da vam ponudimo da svako od vas ponaosob izabere idealnu grupu za Zvezdu. Bilo da želite jače rivale, slabije, ili nekakav miks. Suština je da odgovorite na pitanje koja bi to po vama bila idealna grupa za crveno-bele. Dakle, nevezano za to da bi se jurilo treće mesto ili eventualni senzacionalni prolaz u drugu fazu takmičenja.

Ispod teksta odgovorite na našu ANKETU i imajte na umu da su ovo ipak projektovani šeširi, jer do opdređenih pomeranja bi moglo da dođe ukoliko se večeras dogode neka iznenađenje, pa recimo Ajaks ili Briž budu eliminisani. Ukoliko se sve završi kako se očekuje (i u smeru u kom je krenulu u prvim utakmicama), šeširi će izgledati baš ovako kako smo ih poređali. 

Jedno je sigurno, Zvezda je u četvrtom. 

A sad - da vas čujemo... 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara