Novak protiv ratnika za osminu finala

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 10:32

Srbin u 3. kolu ima posla sa Robertom Bautistom-Agutom

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas nešto posle podneva igra protiv Roberta Bautiste-Aguta u okviru 3. kola Rolan Garosa. Đoković i Bautista-Agut su se do sada sastali sedam puta, a srpski teniser je pobedio u šest mečeva.

Španac je u prvom kolu savladao Denisa Istomina sa 3:2, dok je u drugom kolu imao nešto lakši posao, pošto je u tri seta pobedio Kolumbijca Santjaga Hiralda. Nole je do trećeg kola stigao posle maksimalnih pobeda nad Rožerio Dutra Silvom i Haume Munarom. Pobednik ovog duela u osmini finala će igrati protiv boljeg iz okršaja Fernanda Verdaska i Grigora Dimitrova.

Izabrane vesti

Iako je Đoković i u protekloj rundi slavio u tri seta, utisak nije bio mnogo bolji. Posle trijumfa na startu istakao je da je igrao taman onoliko koliko je neophodno za prolaz.
"Imao sam mnogo uspona i padova, ali sam odigrao najbolje onda kada je bilo najvažnije. Brzo sam rešio taj brejk. Još se tražim u servisu, za šta je kriva operacija. Nisam više ista osoba, a ni ne želim da budem onaj igrač koji sam bio pre tri ili četiri godine. Sad imam drugačiji život. Nije sve samo tenis, kao što je bilo ranije", poručio je Novak.

Španski teniser Bautista-Agut nije previše slavio posle prolaska u treće kolo, što je i razumljivo pošto mu je protekle nedelje preminula majka.
"Teško je igrati, ali sam procenio da je bolje da dođem ovde nego da ostanem kod kuće. Oduvek sam bio ratnik. Mislim da sam to ponovo dokazao", istakao je Roberto.

Jedan od zanimljivijih parova trećeg kola je duel između Fernanda Verdaska i Grigora Dimitrova. U okviru drugog kola Rolan Garosa Španac je bez izgubljenog seta bio bolji od Andreocija, dok je Bugarin morao da odigra svih pet setova kako bi slomio otpor vrlo dobrog Donaldsona.

Ovi rivali do sada su odigrali četiri meča, a rezultat je 2:2. Poslednji put sastajali su se ove sezone na Mastersu u Indian Velsu, a bolji je bio Verdasko rezultatom 7:6 4:6 6:3.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 12:20 8073 GSM Djokovic N. - R.Bautista ki 1 1,17
Pet 11:05 8074 GSM Dimitrov G. - Verdasco F. ug više (38.5) 1,85
Ukupna kvota2,16

ROLAN GAROS - 3. KOLO

Petak
11.05: (1,65) Dimitrov - Verdasko (2,11)
12.20: (1,17) Đoković - Bautista-Agut (4,40)

Kompletnu ponudu današnjih teniskih mečeva pogledajte OVDE.

Foto: Action Images


tagovi

Novak ĐokovićRoberto Bautista AgutRolan Garos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara