Krajinoviću prija Budimpešta

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.04.19. | 17:59

Srpski teniser prošao u 2. kolo

Laganom pobedom Filip Krajinović je počeo takmičenje na turniru u Budimpešti. Srpski teniser je kroz kvalifikacije došao do glavnog žreba, a danas je u prvom kolu u dva seta eliminisao Andreasa Sepija – 6:2, 6:7, 7:5.

Italijan je za 40-ak mesta bolje rangiran na ATP listi od srpskog tenisera, kojem su povrede pokvarile dobar deo i ove sezone. Ipak, ta razlika se na terenu nije videla, naprotiv.

Izabrane vesti

Krajinović je prvi set dobio za 31 minut igre sa 6:2 uz dva napravljena brejka. Imao je u drugom servis za pobedu, 5:4, ali je posle duge borbe i tri brejk lopte Sepi uspeo da dobije set i izjednači na 1:1.

Odluka u trećem setu je pala tek u finišu, iako je Filip ponovo imao brejk prednosti – 3:1. Nije uspeo da je sačuva, ali je zablistao u poslednjem gemu u meču, koji je na servis Sepija dobio bez izgubljenog poena.

Srpski teniser će u narednom kolu igrati protiv pobednika meča Radu AlbotSergej Stahovski. Ukrajinac je izgubio u kvalifikacijama od Miomira Kecmanovića, ali je upao u glavni žreb posle odustajanja Adrijana Manarina.

(FOTO: Reuters)

 


tagovi

Filip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara