Krajinović u Budimpešti za prvu ATP titulu

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.04.19. | 12:22

Srpski teniser u finalu turnira u glavnom gradu Mađarske protiv Matea Beretinija (15.00)

Osveta i prva ATP titula ili prekid odlične serije. Baš sa takvim izazovom suočiće se srpski teniser Filip Krajinović danas u 15.00 u glavnom gradu Mađarske, kada mu na megdan u finalu turnira u Budimpešti bude izašao Italijan Mateo Beretini.

Krajinović je juče razbio Pjera-Iga Erbera sa 6:2, 6:2 u polufinalu za manje od sat vremena igre i time potvrdio sjajnu formu. Kao kvalifikant je Filip došao u Mađarsku, a potom je redom izbacivao Markoru, Gerasimova, Sepija, Albota, Ćorića i pomenutog Erbera. Za sve to vreme izgubio je samo jedan set, od Sepija, i sa velikim samopouzdanjem čeka dvoboj sa Italijanom. Srbin je inače plasiran na 105. mestu rang liste, a ovo će mu biti drugo ATP finale, pošto je pre dve godine poražen u borbi za trofej Mastersa u Parizu.

Izabrane vesti

Od potencijalnog srpskog finala nema ništa, jer je Laslo Đere juče poražen od Beretinija u dva seta. Italijan je 55. igrač planete, isto je izgubio sam jedan set do sada u Mađarskoj.

Zanimljivo, odlično izdanje u Budimpešti obezbedilo je Krajinoviću skok na ATP listi, pošto će od ponedeljka da bude najmanje 77. na svetu, a ukoliko osvoji i trofej, skočiće za još desetak pozicija.

ATP BUDIMPEŠTA - FINALE

Nedelja
15.00: (1,70) Krajinović - Beretini (2,03)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

Filip KrajinovićATP Budimpeštasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara