Veliki hendikep za Portland: Povredio se Lilard, propušta Ol star

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.02.20. | 09:15

Zvezda Blejzersa iskoristiće pauzu za oporavak

Veliki problem za Portland pred nastavak sezone. Povredio se njihov najbolji igrač Demijan Lilard, a zvezda Blejzersa će zbog toga propustiti predstojeći NBA ol-star. U finišu meča sa Memfisom, koji je Portland izgubio 111:104, Lilard se požalio na povredu prepone zbog čega je morao da napusti parket.

Posle utakmice, američki plejmejker je novinarima rekao da će preskočiti učešće na Ol staru kako bi se oporavio za nastavak sezone, u kome Portland juri mesto u plej-ofu. Doduše ne nalazi se u idealnoj poziciji za tako nešto, pošto nakon sinoćnjeg poraza zaostaje tri pobede za Memfiom. Lilard će pored glavne utakmice tokom ol-star vikenda koja je na programu u noći između nedelje i ponedeljka, propustiti i takmičenje u brzom šutiranju trojki. Očekuje se da ga Devin Buker zameni u timu Lebrona Džejmsa,

Izabrane vesti

Trener Blejzersa Teri Stots istakao je da će Lilard obaviti detaljni pregled tokom današnjeg dana, posle čega će biti utvrđeno koliko će morati da pauzira. Najbolji igrač Portlanda ima spektakularnu sezonu, u kojoj beleži neverovatne partije, a posebno je to bilo izraženo tokom januara kada je prosečno beležio 38,4 poena i 9,4 asistencije uz 5,5 pogođenih trojki po susretu.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara