I Novak se prošetao kroz Madrid, Japan kapitulirao

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.11.19. | 14:08

Đoković rutinski počistio Nišioku - 2:0 (6:1, 6:2)

I veliki favorit Novak Đoković opravdao je tu ulogu u duelu sa nedoraslim Japancem Jošihitom Nišiokom kojeg je ubedljivo porazio sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2 za sat i sedam minuta igre. Nije 73. teniser sveta imao šanse da ugrozi Novaka koji je ubedljivom igrom omogućio Orlovima ukupnu pobedu nad Japancima i drugi bod na tabeli.

Šansu da uvećaju saldo naši teniseri imaće za pola sata kada se igra dubl za koji su prijavljeni Janko Tipsarević i Viktor Troicki, ali i bez obzira na ishod tog meča jasno je da će sutra sa Francuskom puleni Nenada Zimonjića igrati za prvo mesto u grupi i direktan prolaz u četvtfrinale Dejvis kupa, koji se od ove godine igra u novom formatu.

Izabrane vesti

Đoković je protiv Nišioke kontrolisao situaciju na terenu iako je dozvolio rivalu da dođe do brejka na početku prvog seta. Razlika u kvalitetu je bila očigledna, pa je Novak rutinski došao do 6:1. U drugom setu je Srbin prelako osvajao gemove na svoj servis, a dva brejka donela su mu i konačnu pobedu od 6:2.

Podsetimo, nešto ranije prvi bod Orlovima u okršaju sa Japancima doneo je Filip Krajinović trijumfom nad Juičijem Sugitom od 2:0, po setovima 6:2, 6:4.

Foto: Reuters 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara