Srećko Lisinac (Trentino)
Srećko Lisinac (Trentino)

Trentino čuva ekipu na okupu: Lisinac produžio ugovor do leta 2023.

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.22. | 14:09

"Idemo zajedno napred, u potrazi za novim pobedama", rekao je srpski reprezentativac

Posle izgubljenog finala Lige šampiona u miks zoni odbojkaš Trentina Marko Podraščanin je rekao da se novoj prilici za napad na evropsku krunu nada naredne sezone jer će im skoro cela ekipa ostati na okupu. Nekoliko dana kasnije objavljeno je da je produžio ugovor do 2024, a danas je klub pustio vest da se saradnja nastavlja i sa Srećkom Lisincem. Srpski tandem će nastaviti zajedno da korača u italijanskim, evropskim i svetskim takmičenjima.

Na zvaničnom sajtu je Lisinac opisan kao jedan od najtalentovanijih igrača svih vremena, koga odlikuju snažni napadi, izuzetne ideje u bloku i servisu. Sve to ga čini jednim od najkompletnijih igrača na međunarodnoj sceni. Postao je simbol ovog kluba i veliki ljubimac navijača.

Izabrane vesti

Ima 30 godina, a u Trentino je stigao 2018. godine. Sa italijanskim klubom je osvojio trofej na Svetskom klupskom prvenstvu 2018. i u CEV kupu 2019, uz pobedu u Supekupu prošle godine.

"Moja velika želja je bila da nastavim da idem putem kojim sam išao prošle sezone", rekao je za sajt Trentina Srećko Lisinac. "Želim da idemo zajedno napred u potrazi za novim pobedama. Zaista nisam imao razloga da menjam dres. Mladi igrači su uneli veliki entuzijazam i tako učinili da se mi stariji - Podraščanin, Kazijski i ja osećamo potpuno opušteno".

Veoma srećan zbog novog ugovora bio je predsednik Trentina Bruno Da Re.

"Činjenica da je drugi put Lisinac produžio saradnju sa našim klubom, govori dovoljno koliko se vezao za ovu sredinu i da se oseća kao kod kuće. Oduševljeni smo što ćemo ga ponovo gledati kako igra u našoj hali", rekao je Bruno Da Re.


tagovi

TrentinoSrećko LisinacOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara