Komentari na vest

Srpska vaterpolo reprezentacija najtrofejnija ekipa planete u novom milenijumu

j

jes

pre gotovo 3 godine

jer se racuna 20 medalja sa svjecke lige.
g

ghost11

pre gotovo 3 godine

Da li je Filip Filipović prestigao Šapića i postao najbolji vaterpolista ikad?
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

🇷🇸❤️🤣🏆🍺
P

Pentraksil

pre gotovo 3 godine

Pa kad najvise 5 drzava na svetu ima kvalitet u vaterpolu, sto u fudbalu nemamo toliko uspeha? Zato sto fudbal igra ceo svet, cak i Amerikanci i Australija koji imaju i svoju verziju fudbala. U vaterpolu nemamo konkurenciju zato smo i najtrofejniji, slicno vazi i za Nola Djokovica u tenisu. Dok su Federer, Marej, De Potro, Varvinka, Conga bili u najboljim danima karijere, u punoj snazi, nas Nolo nije imao ni 7 GS titula.
m

magiko11

pre gotovo 3 godine

sta si ti postigao u zivotu majmune?
H

Hahhahahahhahaha

pre gotovo 3 godine

Ahhahahahahaha koliko neinformisan i glup lik.. Pa ajde bajo saberi gs koliko je osvojio nole i koliko federer dok su u istoj eri?
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

Intaj fudbal igra ozbiljno maksimala 10 reprezentacija. Ovo ostalo je sve boranija realno. Isto je i u košarci. Ako tako gledaš za svaki sport se tako može reći. Al mi Srbi ne bi bili Srbi kad ne bismo nipodaštavali rezultate svoje nacije, svoje dece.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Pantraksil komentari su ti uglavnom debilni. Fudbal igra ceo svet, ali uglavnom nekoliko reprezentacija osvaja trofeje. Isto je sa košarkom, odbojkom, rukometom..... Tako da ti ne pije vodu to što pričaš za vaterpolo. Nolo kako ga zoveš nije mogao da osvaja trofeje kada je Federer osvajao iste jer se još nije ni pojavio,godine mu to nisu dozvoljavale. Ne moraš da slaviš uspehe naših sportista, ali isto tako nemoj da potcenjuješ i nipodaštavaš kada je neko najbolji na svetu. Ali kako to možeš da objasniš drugosrbijancu i autošovinisti poput tebe. Šovinizma je zlo, ali najveće zlo su autošovinistička gamad!
D

Džoni90

pre gotovo 3 godine

Fudbal igra ceo svet a šanse da u fudbalu nešto osvoje imaju Španija, Italija, Brazil, Nemačka i Francuska. Sa te strane gledano, vaterpolo je mnogo zanimljiviji sport.