Komentari na vest

Španija na krovu sveta! Grande Perone skinuo Italijane sa trona, Kanela tragičar penal serije

Bojan Urosevic

pre gotovo 2 godine

Realno potpuno zasluzeno u ovom trenutku najaca reprezentacija je Spanija na svim pozicijama popunjeni odlicnim I vrhunskim igracima morali su da rese u regularni deo.
K

KLJAJICEVO

pre gotovo 2 godine

Nisam gledao utakmicu, ali je novinar napisao tako dobru reportazu, da mi je i te kako zao sto je nisam pogledao. Zaista velika pohvala za drugaciji pristup izvestavanju!
G

GostRS

pre gotovo 2 godine

Ako nismo mogli mi ,onda sam navijao da Spanija bude sampion Evrope! A mogla je i Grcka! Drago mi sto Hrvati nista ne osvojise :)
E

E mooj ti

pre gotovo 2 godine

Koliko znas i pratis..ovo je bilo svijetsko prvenstvo
s

samo sto smo

pre gotovo 2 godine

u atletici i skoro svim individualnim sportovima cista nula.a tu nas sije evropa...Cast izuzecima ,i.spanovic..
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Arletika je individual I sport. Tu veliku ulogu igra novac I ulaganje a ne talenat. Isto je sa plivanjem. OI su najbolji primer da oni sa najvise para osvajaju najveci broj medalja.
E

Eto da znaš

pre gotovo 2 godine

Sačekaj godinu do dve kad Adriana Vilagoš i Angelina Topic krenu da donose medalje, najveći talenti u svom uzrastu, prva u bacanju koplja a druga u skoku u vis. A po prvi put imamo i sprinterku u kraljevskoj disciplini na 100m Ivana Ilic. Ženska atletika je u zamahu…
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Spanci zasluzeno sampioni kada se sve pogleda odlicna ekipa mogli su ovo ranije da zavrse ali ovi Italijani nikada ne odustaju.Imaju Spanci odlicnu ekipu i igraju dosta brzo bas ih je tesko pobijediti.Vidjecemo koliko ce uopste biti motivisani za Svjetsku ligu poslije ove titule mada ce im to biti dobra priprema za ep.Bice velika borba na ep puno dobrih ekipa Spanci ce vjerovatno biti prvi favoriti ako zadrze ovaj nivo do evropskog.Italijani borbeni uzeli su srebro vratili se iz onog velikog zaostatka i dobro se borili do kraja.Nasi moraju dosta bolje na ep ali ima jos vremena da se kroz tu Svjetsku ligu dobro pripreme.Savic je sigurno vidio sve lose stvari koje treba popraviti ako hocemo u finale na evropskom.
L

Ljubo JERKOVIC

pre gotovo 2 godine

Od 1992. godine i nastanka novih drzava tj raspada SFRJ i SSSR poredak u osvojenim medaljama u Evropi u 5 kolektivnih sportova je sledeci: SiCG/Srbija 21 zlato -vaterpolo 12 -kosarka 5 -odbojka 4 Spanija 18 zlata -kosarka 5 -rukomet 4 -fudbal 4 -vaterpolo 4 -odbojka 1 Francuska 18 zlata -rukomet 12 -fudbal 3 -odbojka 2 -kosarka 1 Italija 16 zlata -odbojka 8 -vaterpolo 5 -fudbal 2 -kosarka 1 Ostali su na jednocifrenom ucinku,5-10 zlata imaju Madjari/sve u vaterpolu/,Rusi,Hrvati,Svedjani/sve u rukometu/....
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ako se uzmu u obzir 5 najpopularnijih kolektivnih sportova, mi Srbi smo bez premca jer nas ima u svakom (fudbal, kosarka, odbojka, vaterpolo, rukomet). Spanci su dobri ali ih nema u odbojci (kao i Hrvati koji ne znaju ni sta je to), dok su Italijani nepostojeci u rukometu.
R

Ratatata

pre gotovo 2 godine

A strasni ste u fudbal i u rukomet, u fudbal evropsko nema 20 godina, na svjetsko grupa se ne moze proc a o rukometu da ne pricam, dje vas ima tu, ostalo ste veoma dobri…
I

IlllL

pre gotovo 2 godine

Zapravo na poslednjim OI zemlja koja je izdominirala u ekipnim sportovima je Francuska. Osvojili su zlato u muškoj odbojci, muškom i ženskom rukometu, srebro u muškoj a bronzu u ženskoj košarci. Čudno da Španci nisu osvojili ništa u ekipnim sportovima kao ni Italijani. Nama su u Tokiu falile muški ekipni sportovi…
A

Aj ne smaraj

pre gotovo 2 godine

Zivota ti nego cestitaj ljudima titulu
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Bracala Francuzi su 0 u vaterpolu.
O

Odenkirk

pre gotovo 2 godine

Nabrojao si najpopularnije kolektivne sportove u Srbiji. Globalno gledano kriket, bejzbol, ragbi i američki fudbal su sigurno popularniji od vaterpola i rukometa.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ko u Evropi prati NFL, bejzbol ili kriket?
A

Al ga lupi

pre gotovo 2 godine

Da bas je vaterpolo medju najpopularnijim igra ozbiljno 5 zemalja. Za hokej, ragbi nikad nisi ni cuo.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ragbi? To igraju samo Skoti, Irci, Francuzi. Uostalom ragbi I hokej nisu sportovi sa loptom.
Z

Zoon politikon

pre gotovo 2 godine

@ratatat, veca je sila Srbija u rukometu nego vi Hrvati npr. u kosarci, gde vas nema 30 godina.