Danilo Radović (RSS)
Danilo Radović (RSS)

Radović i Cenić dočekali šansu: Mladi rukometaši hvale rad u reprezentaciji

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.11.21. | 14:46

Njih dvojica su zamenili povređene Petra Đorđića i Jovicu Nikolića

Morao je selektor rukometaša Toni Đerona da menja spisak igrača za okupljanje tokom EHF nedelje, zbog povreda Petra Đorđića i Jovice Nikolića. Umesto njih priliku da prvi put budu sa nacionalnim timom dobili su mladi igrači Danilo Radović i Aleksandar Cenić.

Orlovi će do sutra raditi u SC FSS u Staroj Pazovi, a onda će otputovati u Bratislavu, gde će u petak i subotu odigrati dva kontrolna susreta sa Slovačkom.

Izabrane vesti

Okupili smo se u bazi ove nedelje da uradimo nekoliko treninga. Ovo je moje prvo okupljanje sa seniorskom reprezentacijom i stvarno se dobro osećam. Treninzi su odlični i ekipa me je odlično prihvatila“, rekao je Danilo Radović. „Rad na ovim pripremama je mnogo ozbiljniji generalno u odnosu na rad u klubovima, ali tako i treba da bude u reprezentaciji. Treniramo, radimo video analize, atmosfera je vrhunska, svi su pozitivni, svi se druže i zabavljaju i svima je drago što su ovde. Ovakva atmosfera je veoma važna jer Evropsko prvenstvo će uskoro i svi treba da se što bolje pripreme i da se ode tamo sa ozbiljnim ciljevima“.

Rukometaš Aleksandar Cenić je takođe veoma srećan što je dobio šansu da radi sa najboljim rukometašima Srbije.

Ja sam u početku bio na širem spisku, ali u poslednjem trenutku sam dobio poziv zbog povrede Jovice Nikolića i čast mi je da budem ovde sa ekipom. Atmosfera je odlična, odlično su me svi prihvatili, kako treneri, tako i igrači i sve je za sada u najboljem redu. Ovakav sistem rada mi nije nepoznat, sličan je sistemu iz kluba, tako da mi to odgovara i lako sam se uklopio. Atmosfera je fenomenalna, prihvatili su me bolje nego što sam očekivao, tako da sam prezadovoljan“, zaključio je Aleksandar Cenić.


tagovi

rukometaši Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara