Dobožanov (© MN Press)
Dobožanov (© MN Press)

Radnički pred Partizan u derbiju za drugo mesto: Favoriti smo

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.02.22. | 14:31

„Igramo na našem bazenu, nadam se trijumfu“, kaže Lazar Dobožanov

Odmakao je Novi Beograd, savršenim učinkom osigurao pol-poziciju pred početak plej-ofa, a za drugo mesto su kandidati Partizan i Radnički. U ovom trenutku crno-beli imaju tri boda više, međutim, subotnji duel u Kragujevcu bi mogao da označi smenu na tabeli.

U derbiju devetog kola izabranicima trenera Uroša Stepanovića je potrebna pobeda veća od dva razlike kako bi preskočili ekipu sa Banjice, koja je u prvom delu sezone slavila 13:11. A drugo mesto garantuje prednost domaćeg bazena u mečevima polufinala. Kako sad stvari stoje, baš između ovih timova.

Izabrane vesti

Ulazimo u meč kao favoriti, iako smo oslabljeni neigranjem Marka Radulovića, koji će zbog zdravstvenih problema propustiti i ovu utakmicu. Partizan je kompletan, jači je za dvojicu iskusnih, izuzetno značajnih igrača, daće sve od sebe da nas pobedi. Igramo na našem bazenu, nadam se trijumfu“, istakao je golman Lazar Dobožanov.

Rprezentativac Srbije uveren je da će Radnički izgledati bolje nego na gostovanju u Beogradu.

Digli smo se od finalnog turnira kupa, kroz izuzetno jake mečeve na četiri fronta i dobili željene brise igre. Prvi slobodan vikend posle dužeg vremena prijao nam je da se malo odmorimo od napornog ritma, pa u ovaj duel ulazimo svežiji. Očekujem borbenu i agresivnu utakmicu i mislim da će veća želja presuditi“, zaključio je Dobožanov.

Ulaznice se prodaju na info pultu zatvorenog bazena SPD „Radnički“, cena je 200 dinara.


tagovi

Lazar DobožanovvaterpoloSuperliga Srbije u vaterpoluVK Radnički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara