Lude kvote i krivine F1 Singapura

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.09.18. | 09:57

Zakuvava se… Red Bul vreba Mercedes, Ferari ne popušta, a MOZZART je spremio ponudu za svaki scenario

Deset godina tradicije prve noćne trke u šampionatu Formule 1, dovoljne su za konstataciju da VN Singapura koja se vozi u nedelju od 14 časova polako postaje klasik najbržeg sporta. Do ovog trenutka, najviše pobeda na stazi Marina Bej  zabeležio je Sebastijan Fetel, ukupno četiri. Tri pobede ima Luis Hamilton, dok je Fernando Alonso slavio dva puta.

MOZZART KVOTE ZA IGRU NA POBEDNIKA TRKE U SINGAPURU

Izabrane vesti

Šta ovoga puta očekivati? Fetel, Hamilton, ili neko treći? Istina, Ferarijevog asa na stazi sa 23 krivine, što je ubedljivo najviše u šampionatu ne treba zanemariti. Takva tvrdnja stoji najviše zbog iskustva nemačkog vozača na ovoj pisti, ali i zbog ne tako kardinalnog zaostatka za Hamiltonom u iznosu od 30 bodova u generalnom plasmanu. Tehnički gledano, najviše zbog podešavanja bolida, na stazi s abnormalno velikim brojem krivina, i relativno malim prosečnim brzinama, timovi će tražiti što veći aerodinamčki potisak. U tom detalju leži velika šansa Red Bula, slično kao na trci u Monaku. Dakle, za podijum bi mogli da se bore Maks Verstapen, i Danijel Rikardo, koji je prošle godine bio drugi, s nešto više od 4,5 sekundi zaostatka za Luisom Hamiltonom.

Kvote za plasman na VN Singapura:

POBEDNIK   1.-3. MESTO 1.-6. MESTO

L. Hamilton    (4,50), (1,60), (1,20)
M. Verstapen  (5,00), (1,75), (1,50)
K. Rajkonen (10,0), (1,90), (1,50)
V. Botas (20,0), (6,00), (1,46)

Sve kvote za plasman na trci pogledajte OVDE

Inače, Staza Marina Bej poznata je i po izlascima sigurnosnog vozila na stazu. Do sada, tačnije od 2008. nije se desilo da trka prođe bez incidenta. Staza je veoma zahtevna, a smatra se da upravo ova pista stvara najveće fizičko opterećenje na vozače i kočnice u celom kalendaru formule 1. MOZZART na ovu temu takđe ima spremne kvote, odnosno slobodne igre koje dozvoljavaju kombinovanje svih mogućih varijanti na stazi.

SLOBODNA IGRA

NAJBRŽI KRUG
D. Rikardo (4,50)
M. Verstapen (4,50)
S. Fetel (5,00)
K. Rajkonen (6,00)
L. Hamilton (6,00)
V. Botas (7,00)
F. Alonso (40,0)

Sve kvote za najbrži krug na trci, pogledajte OVDE

Ukoliko smatrate da jedan tim može imati oba vozača na podijumu, ili da će pobednička ekipa biti Ferari, Red Bul ili Mercdes, i za to postoji igra. Napominjemo da se Red Bul zbog dobrih tehničkih aspekata izuzetno dobro kotira, iako je načelno nominacija Ferarija za osvajanje trke trenutno najizvesnija. Napominjemo i da se na stazi Marina Bej pneumatici ne troše previše, te da će timovi imati više manevarskog prostora na ovom polju, iako je sasvim sigurno da će se voziti na mekim, i ultra-mekim gumama.

Na kraju, recimo da MOZZART nudi i F1 “debakl opciju”! Dobre kvote nalaze se i u nečijem odustajanju, ili uspešnom završetku trke. Primer su favoriti na koje se možete kladiti na siguricu da će završiti trku, ili hazarderski da će odustati. Sve to, i još mnogo više potražite u okviru ponude slobodnih igara.

Satnica za VN Singapura:

Petak, 14. septembar
1. Trening- 10:30-12:00
2. Trening- 14:30-16:00

Subota, 15.septembar
3. Trening- 12:00-13:00
Kvalifikacije- 15:00-16:00

Nedelja, 16.septembar
Trka- 14:10

* Kvote će biti promenjene nakon zvaničnih treninga
 


tagovi

Auto motoFormula 1sportsko klađenjebet analizaLuis HamilronSebastija FetelDanijel RikardoVN Singapura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara