Komentari na vest

Kakav niz: Izabel Hak šampionka na poslednjih 13 od 14 turnira na kojima je igrala

9

999

pre 12 dana

Host 39372@: Slazem se koliko te cene toliko te i plate! Dve naj placenije na svetu su Vargas i Boskovic pa velika praznina verovo ili ne onda je Zu jedini milionski ugovor u Italiji. A Haak i Egonu imaju otprilike pola onoga sto imaju Tijana i Melisa.
С

Сале2323

pre 13 dana

А ја био убеђен да је ова девојка Американка!?! Е свашта! Штета онда, што њена репрезентација није на неком вишем нивоу!
F

Francuska lađa

pre 13 dana

Otaj joj je Francuz tako da je pola Francuskinja.Govori perfektno Francuski.
D

Djape45||

pre 13 dana

Šteta što Švedska nema ozbiljniju repku da je više gledamo na svetskom, evropskom prvenstvu i olimpijadi
P

Paaa

pre 13 dana

Pa nije losa. Sestre lazic bolje od buse i milenkovic. Samo je njih rep progurala. Samo joj fali ok tehnicar. Ali ni hak nije neka u reprezentaciji, jer joj je kocnica pritisak nacionalnog naboja. A i te lopte koje gresi u klubu, pomerene ispucane lopte daleko u aut, dolaze do izrazaja u rep jer nema ko da povuce
L

LK0001

pre 13 dana

Paaa Teško biti bolji od nasih primaca....Busa prosle godine u klubu koji je bio 10 na tabeli Brankica i Uzelac idu u klub koji nije mogao uci nego kupio mesto iz 2 lige.Busa sedi na klupi.Kad je neki nas primac igrao velika finala u klubu ili bila MVP najbolja igračica lige,u idealnoj postavi velikog takmicenja itd.Nikada.Prosek igračice sve.Najbolja igračica Srbije ili sportiskinja neki primač ne nikada.
č

činjenica

pre 13 dana

Brankica i Uzelac idu u klub u koji ce da ide i Ofelia Malinov ali vidim da tu informaciju nekako namerno ignorišeš? Ta Uzelac jesenas imala ponude od Novare a pre 2 meseca od Skandicija i sta cemo sad? Kad je neki italijanski ili turski primač bio MVP nekog finala ili tako nešto?Po čemu je ta Sila bolja od Buše osim što kao Italijanka ima bolji izbor ponuda jer može da popunjava mesto pored 4 stranca u italijanskoj ligi? Buša je npr na Svetskom 2022 bila pokradena za idealnu postavu iako je zaslužila po svojim nastupima na tom prvenstvu.
R

RrrKkk

pre 13 dana

činjenica Sila sinoč držala Milano u finalu.Busa na zagrevanju bez bloka ne moze da udari kratku dijagonalu kao Sila sinoc tokom cele utakmice.Buša obicno osvoji 1ndo 3 poena tokom meča.Sedela cele godine na klupi i slobodna jer nema mesta u nilad lošijem Vakifu.
č

činjenica

pre 13 dana

Kad ta Sila bude dvostruka svetska šampionka kao Buša nek se javi. Pogledaj Bušinu partiju iz finala zadnjeg svetskog prvenstva. Bez Bušine serije servisa ne bi se osvojilo zlato protiv Turkinja u sred Ankare 2019.
Z

Zora sviće

pre 12 dana

@činjenica Sila 2017 naibolji primac ep,2019 a 2021 za najbolje primače izabrane Mirjam Sila (Italija) i Elena Pjetrini (Italija). SP 2018 i 2022 je u idealnoj postavi među 2 najbolja primača SP .Dovoljno?
č

činjenica

pre 12 dana

SP 2022 pokrali Bušu za idealnu postavu, 2018 Brankicu. Pogotovo to 2018 je bila kradja kada su Malinov proglasili za najboljeg dizača pored jedne Maje.
Z

Zora sviće

pre 12 dana

činjenica Činjenica Ma da tako je sve Bezobrazni su baš ovi iz FIVB Kako Tijana dva najveca takmicenja OI 2016 i 2021 naibolji korektor SP 2018 i 2022 MVP 2017,2019,2021 najbolji korektor i dva puta MVP
S

Sledeca godina

pre 13 dana

Bice zanimljivo sledece godine kada se amerikanke povuku sa evropskog trzista i odu u americku ligu. Sem franti, badzeme, skiner i plamer.
N

Nista vau

pre 13 dana

Nije koneljano bio nikakav bauk ove godine, npr koneljano od 2021. mnogo jaci, ali kompozicija ostalih timova im je isla na ruku. To je terza lepo objasnio: ne moras ti uvek biti na najvisem nivou, ne moras biti uvek najbolja verzija sebe, ne moras imati maju ognjenovic, vec se sve ravna u odnosu na konkurenciju. Najbitnije je da si ti jaci od konkurencije. Npr odbojkasice kada su osvojile zlato na ep 2019. Drugo niko ne shvata koliko je tesko igrali celu godinu na visokom nivou. Vargas se posle prve ful sezone sa reprezenzativnim letom povredila i nije igrala 4 meseca. Tijana vec 10 godina igra full sezone, paola 7 godina. Po tome su one i dalje ispred konkurencije. Odraditi 2,3 meseca pripreme za Pariz, izgurati Pariz pa odmah doci u svoj klub gde svi ocekuju da tako nastavis i u klubu

Bojan Urosevic

pre 13 dana

1 poraz u svim takmičenjima Coneljano doziveo ove sezone.
K

Kvaka

pre 13 dana

Neće biti Bokiša, samo u finalnoj seriji italijanske lige izgubiše dva puta od Skandićija. Pobedi Konelijano draj na prema cvaj. Hihihi, ups izvin'te.
@

@Bojan Urosevic

pre 13 dana

Nece biti Bojane da je jedan. Izgubili su od Skandicija i Novare
H

Haak

pre 13 dana

Po meni u top 3 korektora na svetu, ispred i Egonu i Vargas, jer igra inteligentno a ne na snagu. Samo po meni prednost ove devojke je sto preko leta odmara i sprema se psihicki i fizicki za klubsku sezonu dok ostale imaju mnogo vise posla tokom cele godine od nje. Pametno bira klubove pre Imoca i Vakifa bila je u Skandiciju i nista nije mogla osvojiti, odlaskom u Vakif pocinje niz osvajanja. Pametno bira klub i to joj se isplati. Devojka pre nekako izjavila da joj Turska nudila naturalizaciju a ona odbila, po meni svaka cast devojci
G

Gost 3829

pre 13 dana

Najbolji korektor sveta je onaj koji na dva najveca takmicenja SP i OI igra zaredom 4 polufinala i osvoji 4 medalje. Oi 2016 finale -najbolji korektor OI Oi 2021 polufinale-bronzana medalja SP 2018 polufinale-zlatna medalja MVP SP 2022polufinale-zlatna medalja,zvanicno najbolji korektor sveta -SP 2022 .Proglašena i za MVP SP 2022 drugi put za redom Nakon toga ide klupsko svetsko prvenstvo sveta a taj korektor je sa svojim klubom prvak sveta i MVP SP za klubove tj zvanično najbolja na svetu u konkurenciji klubova .
G

Gost 39372

pre 13 dana

Bira klubove sa kojim moze da osvaja upravo tako.Nije u jednom klubu stalno.Menja klubove .Na taj nacin je posle Tijane i najplaceniji korektor i zasluzeno.Ja se slazem daleko je po visini ugovora iznad ostalih korektora a to pokazuje koliko ih vrednuju i cene oni koji ih zovu KLUBOVI sta im nude i ja kraju koliko ih plate.
B

Bravo bela

pre 13 dana

Steta samo sto i na reprezentativnom nivou nema rezultate. Nazalost sada kada se sportisti spremaju za najvece takmicenje ona ide na letovanje.prosto zbog toga nikad nece biti u top pet korektora i to je prosto tako.
G

Gost 282929

pre 13 dana

Čim je Buša došla i sela na klupu Vakifa kraj za Gvidu.E moj Gvideti.Jel on u Srbiji jel se sprema za ligu nacija.Jel video domaće.nade.Manite nas Šveđana i odbojke.Jel ide Mihajlović na OI Uzela 2 medalje za redom na najvecem takmicenju i sad sa njom bi uzeli i trecu ovde se ne zna jel ide il ne.Koga zanima super kup,kup i liga sampiona kad su olimpijske igre za 2 meseca.Ovo samo u Srbiji ima.Ne zna se dal jedna od najboljih igračica ide il ne.
G

Gost 372929

pre 13 dana

Odličan igrač.Ne troši se leti na lige nacija svetsko i olmpijade.Trajace dugo jer ima odmor nakon sezone za razliku od 98 posto osralih vrhunskih igračica. Plaćena je mnogo više od Egonu sto pokazuje da i vredi više.Na zalost po nju nema je na najvecim takmicenjima sa reprezentacijama.Mi pratimo odbojku pa znamo za ligu šampiona a ko od nas zna ko je MVP u zenskoj kosarci lige šanpiona pa niko.Ista priča je rukomet.Zenski sport se prati kada igraju reprezentacije.Na zalost
M

Moral 0

pre 13 dana

Normalno da je nema kada sa ponosom predstavlja svoju zemlju. A ne kao neke druge što preskoče u drugu zemlju a sister joj u omiljenim plavo žutim bojama.
V

Večiti Kalimero

pre 13 dana

Hahaha. Sve je zabole šta neki brdjanin što ne zna ni pravila odbojke misli o njoj. A njeni rezultati dovoljno govore: 13/14. A neko 0/50. Jbg, krive Maja, Baladin, Stevanović, Buša, Naz...
T

Tacno

pre 13 dana

Upravo to, ne igra 5-6 meseci i nema tog paklenog rada preko leta za veliko takmicenje koje iscrpi i mentalno i fizicki (nisu iste pripreme za ligu sampiona i olimpijske igre) i zato je sveza za klupsku sezonu
G

GXCV

pre 13 dana

Večiti Kalimero O čemu pričaš.Maja kriva za sta.Maja nema ligu sampiona ali ima medalje sa svetskog i OI.Ko je i kada krivio nju za bilo šta.To samo u tvojoj glavi verovatno je tako
G

Gost 38282

pre 13 dana

Večiti Kalimero A Tijani je bitno šta misliš.Ti koji navijas protiv Srbije svaki meč.Sramoto.
Z

Zora sviće

pre 13 dana

Moral 0 Pa ti budi ponosan što Srbija ima Srpkinju naibolju odbojkašicu sveta u reprezentaciji.Opusti se i navijaj za našu Srbiju i Tijanu Mani se Šveđanki i Dankinja to su zemlje rukometa
B

Bela Hak

pre 13 dana

Kraljica!
D

Dadada123

pre 13 dana

Ne znam za ostale ali ova devojka mi je onako neobicno prelepa.