Komentari na vest

Gvidetijev spisak: Silvija Popović i Bojana Milenković ponovo tu, odmor za najjače karike

M

Moonze

pre 11 dana

Od najmlađih selekcija pa do ovog sramnog spiska u svakoj bar po5 igračica Tenta 😏 sve do seniorske u svakoj selekciji Tentov dizač je i kapiten repke 😶 a ni jedna nije u prvoj postavi svog kluba 🤔
V

Volim odbojku!!!

pre 12 dana

Koliko sam uspeo da "skontam"... A skontao sam dobro, jer ovaj sport pratim odavno. Jedina zdrava odbojka igra se u Lajkovcu, gde se neko bavi tim devojkama. Uprava kluba, stručni štab i Branko Kovačević kao jedna ozbiljna trenerska institucija. Koga nikada niste mogli da vidite drskog, bezobraznog, ili recimo da psuje kamermana, mlati rukama, dernja se, "navlači" na svoje i protivnike igračice. Igračice Železničara imaju privilegije da rade sa ozbiljnim gospodinom. A što se tiče spiska za reprezentaciji, UŽASAN JE. Čast uvek izuzecima, i ozbiljnim igračima i talentima. Odavno je jedan pametan čovek rekao da ćemo praviti Terzu od blata. Terza i Bane ovakvu sramotu nikada sebi ne bi dopustili, zato su valjda toliko godina i držali nivo. Svetski i evropski prvaci, i to više puta, olimpijski vicešampioni... E to sigurno nisu mogli sa menadžerskim spiskom, friziranim statistikama, i sl. Nego ili si vojnik ili idi kući. Dobar deo ovih devojčica sa spiska ne zna osnovne elemente ovog sporta. I strašno je što im se stavlja teret na leđa, da ih mi sada pljujemo, napadamo a nisu ništa one krive. Država nam je kaubojska, pa tako i spisak za VNL koji je sastavio selektor, al' za malo.
P

Penzije

pre 13 dana

Ovoj deci ce doneti Tijana Boskovic u narednim godinama.Sve njenu sliku da stave na zid zbog toga.
1

1898

pre 13 dana

Povucite vi pozive ovih devojaka iz Pazove i nadopunite umesto njih ove iz Tenta..Sad se videlo na utakmici,slaba je ova Pazova... Majko draga pa sta vi radite...
K

Ko se prodaje - tu je

pre 13 dana

Pazova se dovoljno pokazala protiv Vero Monze, 12, 13, 15. Naravno nije ni Tent bolji. Ali dizati Pazovu u nebesa jer su prvi u poluinvalidskoj ligi svakako nije realno.
K

Kontra svega

pre 13 dana

Ko se prodaje - tu je Porediš profesionalke i amaterke.Tamo igračice od skoro milion e po sezoni a ovamo studenti devojke od 20 godina da stipendijom malom koje ce prestati sa odbojkom vecina za koju godinu. Svašta.Kao da porediš KK Real i KK Gajdobru iz mae 2 lige. Nemogu da navedem kao primern KK Spartak i KK Vojvodinu jer imaju igrače koji su mesecno placeni od 10 000 e do 20 000 e ,budzete od 2 500 000.Gajdobra je tu po primanjima kao Pazova .Pa hajde neka igraju protiv Reala pa ih ismevaj.
i

ironija

pre 12 dana

Ali što se dušebrižnici nakačili na taj meč sa Milanom a ni reči o tome da je ta Pazova uzela set Vakifu u Istanbulu i to sa sve Gabi na terenu(na koju je Osmajic odservirala asove).
F

Fruška GoRa

pre 13 dana

Kad krenu da prozivaju za Pariz Tijana br 1 Maja br 2 Stevanovic br 3 Hena br 4 Uzelac br 5 Buša br 6 Gvideti br 7 Ostale sve zajedno br 8 Većina ne voli ove devojke i ne može da prihvati kada uzmu medalju. Razumem kada se piše loše o fudbalerima jer nemaju rezultat ali o odbojlašicama davati loše komentare je van pameti.Sad uđem i ne vidim ništa pozitivno.Kada donesu medalju iz Pariza da li će vas biti sramota sve koji ste protiv.
B

Brundo

pre 13 dana

Zovite Jovanu Brakocevic kao drugog korektora.Mala sala.Jeste da vise ne igra za reprezentaciju ali cak i sa 36 godina bi mogla da bude od koristi u Parizu.Pozicija korektora nam jeste problematicna.Nasa reprezentacija ce u Parizu da ima neverovatno tezak zadatak.Ne samo dobre protivnike vec i selektora koji je majstor da sve uprska.A promenjen je i sistem takmicenja.Sad se igra u tri grupe sa po cetiri reprezentacije i svaki set i bod su bitni.Pre to nije bio slucaj.Sa tri poraza u grupi je moglo da se prodje u cetvrtfinale.2016. smo jedva prosli grupu a onda izbacili Rusiju i SAD, da bi u finalu izgubili od Kine.
?

?!?!

pre 12 dana

.Pozicija korektora nam jeste problematicna. __________________ Imas Boskovic i problematicna pozicija korektora?! Plus cinjenica da se na olimpijadi igraj maksimalno set meceva. Dakle, ne preterano naporno.
K

Kanarinac

pre 13 dana

Bukilić zalutala. Vidačić je poranila bar dve sezone. Tamaru Miljević su trebali pozvati. Vanju Savić su trebali pozvati, možda ne može iz nekog razloga. Carić nema i nije neko ko fali, to što je odigrala par dobrih utakmica u Turskoj je ne kvalifikuje nizašta.
l

lakopero

pre 13 dana

Od svih imena ti se uvati za Bukilic devojka ima stvarnih 2m i odlican odraz za tu visinu ,za razliku od kurtagic kojoj menadzeri na svo guranje u medijima laziraju i visinu nije lako igrati korejansku ligu zbog ogranicenja o strancima,nije sad ni neka klasa ali dosta losijih igracica ima pozvanih pogotovo iz domace lige,
O

ORAO

pre 13 dana

Javi se Gvidetiju i sve mu to objasni ako bude hteo da te sasluša možda i uvaži tvoje predloge. Možeš i Igoru dati predloge mnogo je važnije kod muških učešće u ligi nacija 2024.Na kraju molim te Pešića zamoli da ubedi Jokića da igra u Parizu.Mani se pisanja kreni da radiš.
K

Kanarinac

pre 13 dana

Gledao sam je. Da je mlad igrač pa i ajde. Sa 25 i onakvom igrom, druže debelo je zalutala. Kurtagić je dobila sasvim opravdano poziv, ako to ne vidiš, šta da ti radim. Ne smatram da treba da igra ni vnl (mada što da ne), kamo li olimpijske ali poziv na okupljanje svakako. Svakako budućnost naše odbojke.
K

Kanarinac

pre 13 dana

ORAO. Da se javim Gvidetiju! A zašto da se javim? Kakav Pešić, kakav Igor, proklizavaš burazeru. Da se manem pisanja i da krenem da radim! Zašto da se manem pisanja, ti planiraš da se maneš pa da ti pravim društvo ili šta? O kakvom radi pričaš? Javlja ti se nešto ili kako
i

ironija

pre 12 dana

Izgleda da pojedini ovde imaju ozbiljne komplekse od Hene, a kako i ne bi kad je devojka bloker broj 1 u svom godistu. Napravila 15 blokova za 2 meča, u meču protiv Novare izlupala blokove na Danesi, Boseti, Akimovu. A što se menadzera tiče, jest, mora biti da najbolja italijanska agencija Gold sport ne ume da prepozna talenat nego će da se konsultuju sa stručnjacima sa mocarta lol
o

obozAvam

pre 13 dana

Silviju ...
B

Boki i Mare

pre 13 dana

Kad cemo da saznamo ko finansira Tent, i gde zavrsava lova od obestevenja. Npr za Caric, Pakic itd itd
G

Gost 47282

pre 13 dana

Više je Spartak i za vise para prodao i zadnjih 5 godina igracica Kad ces saznati nikada ili kada saznas gde idu milioni eura po istom osnovu iz KK i FK blizanaca BG grada Ovo je malo para da se brine o tome sine
M

Milene

pre 13 dana

@Gost 47282 Jedan ili milion ili milijarda dinara. Nemoral je nemoral. Ako je neko maknuo malo, znaci li da je nevin. Sinak moj razmisli o tome!
P

Pegla samo

pre 13 dana

Milene Svaki trener u svakom sportu od clanarine zaradi godisnje to jer na crno uzme KEŠ. Tako da...
S

Sever mama

pre 13 dana

Gost 47282 Blizance finansira drzava a neki našu ligu ne igraju.Samo u Srbiji Limar još Macvana juri za dug
Đ

Đerisilo

pre 13 dana

i kod Gvidetija ima zabranu..
N

Nora XT

pre 13 dana

Bolje Vidačić nego Bjelica.Lepša i zgodnija .Mlađa svakako.Njeno vreme dolazi. Bjelica penzija.
B

Brka4

pre 13 dana

Ili stariji Vidacic vrsi pritisak.
S

Sve stručnjaci

pre 13 dana

Pustite Gvidetija da radi.On je trener a ne mi.Pozvao je i za Pariz ce one najbolje.Liga nacija je zabava koga to zanima.Nek se devojke izigraju malo i ćao.
N

NikoDzo

pre 13 dana

Zanima genseka. Od svake koja je na spisku ide provizija. Plus sto siri spisak = broj dana x pansion x procenat
1

1990

pre 13 dana

Pitanje,i nek neko odgovori ako ima odgovor..Al odmah da kažem da dete ništa nije krivo za to.. Juniorska reprezentacija,tehničar Kričković kapiten?Pa kako je moguće?Prosle godine u Osijeku sa kadetskom rep.bila na 17 mestu...Ne igra u prvoj ekipi Tenta,igra kadetsku ligu Srbije.. Ko je to odredio?Ekipa i devojke nisu,to se zna..I mi se čudimo kao za Gvidetijev spisak..Samo se stvari ponavljaju...
m

miciii

pre 13 dana

zar stvarno neko misli da je ovaj spisak sastavljao Gvideti !?!?
F

Fan

pre 11 dana

Prošle god u kadetskoj reprezentaciji drugi dizač kad god uđe (umesto Kričković) - hop, potpuno druga energija i napravi se preokret, ali to izgleda nekom nije odgovaralo... Zahvaljujući toj devojčici (nosila br 12) na Balkanskom prvenstvu dva puta pobedismo Tursku - drugi put u finalu 🤙 dete talentovano, brzo, okretno, raznovrsno igra....ali očigledno je niko ne "gura" 🙃
S

Smehotres

pre 13 dana

7 iz Tenta. Au. Treba za jos jedan stan
G

Gost 3829

pre 13 dana

Pazova ima njih 5.
B

Belgrano

pre 13 dana

Zenska odbojka je sport u kojem imamo nenormalnog potencijala, jer je interesovanje omladine za taj sport ogromno, ali ne postoji nista sto jagnjeca brigada u Srbiji nije u stanju da unisti. SRAM VAS BILO ZA OVAJ SPISAK!
G

Gost 9999989

pre 13 dana

Koje omladine? Devojcica do 6 razreda OŠ da.Posle prestaju a nakon OŠ prestane od 50 njih 47.Samo male devojcice dolaze na odbojku.Nakon 14 godina prestanu sve.
G

Gostovanje na 1

pre 13 dana

Gost 9999989 Tačno tako A koji motiv imaju da igraju i plaćaju sve u nižim ligama ili da sve zapostave i dođu do super lige za 300 e na klupi.A do toga težak put.Odbojka je mali sport.Tu nema para a ovo je neko novo vreme.
K

Kanrinac

pre 13 dana

To se dešava u svim državama da devojke gube interes za sport, mnogo više nego kod momaka. Masovnosti ima, 70% devojčica ide na odbojku. Za 300€ sedi na klupi? Šta ti radiš i za koje pare?
G

Gostovanje na 1

pre 13 dana

Kanrinac 2 dana na moja na poslu.. Ko zna zna...
K

Kanarinac

pre 13 dana

Jeste jeste, voziš i lamburdžinija i imaš zlatnu toalet dasku ali samo u komentarima i ponekad kad sanjaš.
G

Gostovanje na 1

pre 13 dana

Kanarinarc U kavez... Vozim nov auto Imam polovan drugi Imam 2 stana i firmu sa 16 ljudi. Meni dosta.Previše. Ko hoce da zaradi ima velike mogucnosti.Moj brat sa druge strane radi u kuci za jaku stranu firmu i za 3,4 sata za kompom uzme preko 3000 e mesecno. Kao bivsi odbojkas pratim i volim odbojku.Razumem je i komentarisem jer prva ljubav zaborava nema. Bio sam u super ligi i igrao za manje od 300 e neredovne plate.Znam o čemu pričam i pišem.
K

Kanarinac

pre 13 dana

Zaboravio si da izmisliš čime se baviš. I da, nemoj biti nervozan opusti se.
G

Gostovanje na 1

pre 13 dana

Kanarinac Ja sam opušten i te kako.Najbolje da tebi pišem čim se bavim.Ovde je tema odbojka.Samo sam rekao da se može lepo zaraditi a da odbojke 0,1 / uspe uzeti neki dinar. Pogotovo kod devojaka.Izuzmi par vrhunskih i naše iz reprezentacije.Kada završe karijeru niko nema.ništa sem nekon prosečnog auta.I sa 35-40 godina ne znaju ništa da rade.Da ja sam imao i sreće ali i bio realan u svemu oko odbojke.Sa 27 god stao sa ugranjem i nasledio od oca firmu unapredio posao i lepo živim. Tebi sve najbolje.Samo sam realan i znam stanje jer poznajem i u kontaktu sam sa mnogo njih koji još igraju,vode klubove ,treneri su .Neki su u savezu a neki i u reprezentacijama.Tako da vrlo dobro sam upućen u sve u odbojci.Kao da sam tu još uvek.Retko stavim komentar i kad pišem pišem realno.Bez vređanja i pametovanja.
K

Kanarinac

pre 13 dana

Napisao si kanarinac u kavez. Ali dobro nije sad da će mi sva pera otpasti. Nećemo se nastavljati. Pozdrav
Z

Zoran844

pre 13 dana

Najbolje je da ligu naprave sa 3 kluba,oni fino izmedju sebe da igraju čitavu godinu,i onda savez iz njih poziva igračice,I svi sretni,zadovoljni...Sve dok klubovi budu čutali,ovo če da se dešava...
@

@Dakle

pre 13 dana

E ako je Uzelac potvrdila onda je to to, svaka čast. Inače u istom intervjuu Uzelac za sebe kaže jedva čekam da odem u Pariz, pa me interesuje gde je to izašao konačni spisak putnika za Pariz, bez da su okupljanje i same pripreme krenule, ili joj to menadžer garantuje!!!!
G

Gost 47382

pre 13 dana

Ona je dete.Nije joj zameriti.Samo je nek je ziva i zdrava.
D

Dakle

pre 13 dana

Naravno da ce ici kad je bolja i od Buse i od Lozo u paketu, samo sto ce one ici jer su starije i iskusnije. A za Brankicu se znalo da ce se vratiti zena je i sama rekla a i Gvideti jos prosle godine da je samo uzela pauzu 2023 da sanira sve povrede odmori trenira nadje klub u kome ce vratiti formu. Da rekla je Uzelac pred kraj intervjua da se Brankica vratila zasto bi lagala ili lupala? Oni su svi obavili razgovor sa Gvidetijem i sigurno se zna ko je 80% siguran za Pariz a koje ce se preko VNL-a boriti za svoje mesto.
@

@Gost

pre 13 dana

Daleko je ona od deteta... Slava udarila u glavu pa misli da može da se ponaša kako hoće. To što se ona i menadžer dogovaraju u kasnim večernjim satima me ne interesuje, a Srbija nije ničija privatna stvar!
K

Klinka samo

pre 13 dana

@Gost Nego sta nego je dete 19 godina ima i jos 20 napunila nije.
1

1935

pre 13 dana

Zašto je ukinuto Udruženje klubova?Pa jel to normalno da prvi čovek saveza, da da, prvi čovek prati svaku utakmicu Tenta,skače sa stolice i bodri... Navedite mi ove sezone 6 utakmica na kojima je bio a da nije Tent...A roštilj.. Pa gde ovo vodi ljudi moji...
G

Gost 488393

pre 13 dana

Đula to radi??? Auuuu nisam znao.
w

what

pre 13 dana

@1935 kakav rostilj?
a

auuuuuuuuuuuuuh

pre 13 dana

Ima dosta istine u nekim primedbama? Mihajlovic? Kocic? Caric? Pre svega, pitanja zasto njih nema? Kocic. Aleksic i Osmajic /eventualno Kurtagic) na pozicijama srednjaka su buducnost i to odmah nakon olimpijade.A nema je. O Mihajlovic citamo da igra dobro u Francuskoj, a njeno iskustvo je veliko . Cariceva igra u Turskoj koja je i dalje bundes liga za nasu? Da, menadzerisanje je u toku i ocigledano je iskoristena prilika sto plasaman u LN nije neki prioritet. Mnoge devojke su samo stavljene na spisak da bi usle u vidno polje mandzera, a mozda i jednu-dve uspeju da uguraju Gvidetiju za samu LN. Kako god se zavrsilo a Olimpijadi, zahvaliti se i Gvidetiju i onima koji su ga doveli i vratite Terzica. Mi boljeg nemamo , a koliko god imao svoje ljubimice, ipak ce na takmicenja ici najbolje. Pozz
G

Gvideti

pre 13 dana

Ne bi ni bio selektor da Jelena Nikolic nije igrala kod njega u Vakifu pa su best friend ❤️
L

Lubenica

pre 13 dana

Carić igra u Grčkoj. Veći deo karijere je pobredjena, verovatno je zato ni ne zovu
S

Steva Mrak

pre 13 dana

E moj Gvideti.Neću da se ponavljam samo se vidi da sam bio u pravu.U Parizu ništa uraditi nećemo jer nisi trener za velika dela.
A

Aaagjkl

pre 13 dana

Gde je Jadranka Novosel?
I

I mene zanima

pre 13 dana

Gliša zanemoćao. Ni čari Hotela na Ubu nisu toliko moćne kao pre.
J

Jelena nikolicc

pre 13 dana

Zahtevamo hitno obracanje Jelene Nikolic, predsednika saveza i selektora , da javnost obaveste o spisku i objasne zasto nekih imena nema, a zasto su neka imena tu, i zasto se za spisak saznaje preko instagram fan page stranica?! HITNO NEKA SE OBRATE! ako mogu piksi i kari, mogu i ovi! Zasticeni su ko beli medvedi!
D

Da da da

pre 13 dana

Evo trče sve da se obrate kada vide tvoj zahtev u komentaru hahaha Gledaj i navijaj.Ako nećeš i ne sviđa ti se odbojka a ti prati žensku košarku ,rukomet itd.
1

11111

pre 13 dana

A zašto se bunite?Sve su klubovi ovo krivi što dozvoljavajući.. Pozovu ih jednom godišnje u hotel M,ispričaju neke priče,daju im 10 lopti i prijatno,doviđenja.. Pa šta se klubovi pitaju??Svi znaju da je država dala ogroman novac savezima zbog olimpijade...Dal neko zna koliko je dobio Odbojkaski savez..NEZNA... Dal je Djigi prošle godine sazvao medije,I svi znaju šta je rekao..I šta bi posle?? Jesu li prošle godine par klubova se pobunili što nije bilo pomoči iako je sam predsednik države rekao da se mora pomoči klubovima..Saznali su iz saveza to pa su brze bolje uplatili..Čutite i dalje,zadovoljite se sa par lopti i ovako non stop cete da prolazite...Evo da vidimo,da se 8 klubova usaglasi i da imaju stav,dal bi savez mogao ovo da rado što sad radi..
G

Gost 37382

pre 13 dana

Koji klubovi hahahaha Pitaju se kao ti i ja ovde.Sve veliki sportski radnici čija reč ne vredi ništa. Radojičić je probao video da ne vredi i otišao šta ovi sada da kažu.
K

Koji

pre 13 dana

klubovi, zna se ko po verikali i horizontali postavlja ljude, svuda pa i sportu, gotovo u svim savezima, pa i u odbojci. Nema predsednika Saveza da nije "kadar" ili ti dgrug clan biblioteke.
J

Jeste svesni sta radite?

pre 13 dana

Da li je neko iz saveza svestan da mi sa 12 poraza mozemo da ispadnemo i iz 20 na listi? I budemo u sesiru sa kenijom. Izvucemo najgore protivnike za pariz? Da li neko razmislja o tome?
H

Hoce i ericka uleteti

pre 13 dana

Saznajemo preko saveza o ratu u izraelu, o sigurnosnim sobama u svakom stanu, i hakovanom instagramu? Pa ericka uzela titulu u izraelu jer niko nece tamo da igra, svi otisli davnih dana (drpa i ostale). Nivo lige prve vojvodjanske?
G

Gost 472829

pre 13 dana

Pise ko je pozvan i ko je dobio odmor.Brankica Mijahlovic nije na spisku.
S

Spisak

pre 13 dana

Ovo je spisak ko je pozvan na VNL. Brankica se vraca na Olimpijadu to sto ovi sa Mozzarta nisu stavili njeno ime je njihova stvar ne moja. Idi poslusaj intervju Uzelac devojka je lepo rekla da se Brankica vratila i da se sprema za OI.
K

Kraljevo Volley

pre 13 dana

Spisak Video sam i ja to.I hteo napisati ali vidim pitanje ovde.Sve su na spisku sem nje.To što je ona rekla je jedno a zvaničan spisak drugo.Piše ko je pozvan ko odmara.Nje nema nigde...Malo čudno zar ne.
D

Dokle više

pre 13 dana

Pitanja za savez..Tamare Miljević nema jer je iz Pazove..Da je iz Tenta bila bi sigurno pozvana..Devojka iz ekipe koja je prvak države,osvojila Kup ove godine i igra finale..Al nije to dovoljno.. Pa jel neko čuo kako igra Nina Kocić u Madjarskoj,recimo...Ovo više nema veze sa sportom...
S

Samo oštro

pre 13 dana

Tresu se Banjaluka kada vide pitanja u komentaru. Samo napred .
S

Srpska liga

pre 13 dana

Izgleda da je za nase igracice bolje da ostanu u srpskoj ligi, cim odu preko izgleda su manje kvalitetne… boze ti mene sacuvaj i sakloni? Mirosavljevic, Kocic, Caric? GDE JE SARA CARIC?! Devojka je 2001. godiste i igra sasvim dobro? O cemu se ovde radi? Devojka je Vakifu, Thy i feneru davala i po 20 poena, dok neke sa spiska ne mogu ni Kleku 10!!!!
J

Jovana Kocic

pre 13 dana

Trenutno najbolji bloker lige sampiona, a njena Alba ispala iz takmicenja davnih dana, nije ni 1/8 finala igrao taj klub a ona i dalje najbolji bloker LS, sa 45 blokova.. od 2021 kako je bila na EP kod Terze, devojka ne postoji… niko je ne zove Gde je Andrea Tisma? Devojka je skroz ok dizac za ovu Radu iz Uba je izmislila dizanje…
P

Procenat majstori

pre 13 dana

Pa bile su tu dok se nisu prodale?! Sad su podelile procenat sa menadžerom i svi srećni?!
S

Smehotres

pre 13 dana

Za Caric je obestecenje vec uzeto. Tako da je zato i nema na spisku. Za ove nove iz Tenta tek treba da se uzme. Zato i jesu na papiru. Spisak verovatno nije pravio Gvideti. To je valjda svima jasno.
Z

Zejna

pre 13 dana

Pa kako Mateska da bude na spisku,a Mihajlovićke nema?Lukic da se nije povredila,devojka nebi usla dva poena da odigra,što je pokazalo u play offu..Voleo bih kad bi neko mogao ove fenomene da objasni pozive u rep...
I

Isnogood_

pre 13 dana

Igrala bi ali zato što je neko rekao da mora da igra. Kada dovoljno ukopa ekipu onda Lukićka ulazi da vadi kestenje iz vatre.
P

Pitanja za savez

pre 13 dana

1) zasto se za spisak saznaje prvo preko fan page stranica na instagramu, a ne da selektor preko saveza objavi spisak? Neka se utvrdi ko je za ovo odgovoran i neka snosi posledice 2) gde je na spisku tamara miljevic? Najbolji korektor lige i bolja i od taubner i bjelice? Na spisku se nalazi vidacic, koja ni u juniorkama nije starter??? Ocigledno je da spisak nije sastavljao gvideti, pa nije imao ni nameru ni zelju da ga obavesti? 3) preko saveza saznajemo da je ericevoj hakovan instagram, ali ne i spisak igracica?
G

Gost 74939

pre 13 dana

To pošalješ pismo na Terazije a ne pitaš ovde u komentaru.
T

Trikovi iz Rukava

pre 13 dana

A gde je Keva? Jes da gazi 41u al zna koka još znanja a i mora da mrdne iz Izraela na leto
D

DusanS

pre 13 dana

Ovi vole samo mladu piletinu :)
C

Cune

pre 13 dana

Evo nek neko pokaže utakmicu od ove sezone na osnovu koje je pozvana M.Vidačić..U klubu i u reprezentaciji.Ništa nemam protiv devojke,mlada i perspektiva jeste..Al ovo je stvarno previše sta radite...
R

Rexus21

pre 13 dana

Pa vidiš kako je prohladno vreme?! Kad sedne na klupu taman da je zagreje celu!
G

Gost 483929

pre 13 dana

Pa ona je najlepša.Ovo je ženski sport lepota pre svega.Ako vam se ne sviđa idite na fudbal.
S

Sram vas bilo!

pre 13 dana

Da Bog da nas svi ugazili sa po 3:0 zbog ove bruke od spiska
D

Dakle

pre 13 dana

Vratile se Brankica Mihajlovic, Silvija Popovic. Milenkovic dosla samo da igra VNL, znamo da nece ici na OI. Al Vidacic? Zbog cega je ona na spisku? Ona sedi na klupi i u Tentu, a da ne pricamo na sta lici u mladjim kategorijama reprezentacije. Stvarno smesno za neke osobe da su na spisku. Gde je sestra Miljevic, ona za razliku od Vidacic bar daje poene u klubu? Gde je Jovana Kocic, srednjak, koliko vidimo u klubu je odlicna dobar bloker? Gde je Ana Mihajlovic? Sva sam Tent-reprezentacija
P

Pa gde je

pre 13 dana

Brankica na spisku?
D

Dakle

pre 13 dana

@pagdeje, nije na spisku jer ne igra Ligu nacija. Vratila se u reprezentaciju to je potvrdila i Aleksandra Uzelac. Ima intervju Aleksandre za sportal u kome je naglasila da se Brankica vratila i da ce njih dve takodje igrati sledece sezone zajedno u klubu u Turskoj. Ligu nacija nece igrati Brankica Mihajlovic, Tijana Boskovic,Maja Ognjenovic, Bojana Drca, Aleksic, Stevanovic, Busa i Mina Popovic. Verovatno duzi odmor jer dosta njih jos nisu zavrsile ni klubsku sezonu a Liga nacija pocinje vec 15.maja, a pripreme od pocetka maja. Maja Ognjenovic juce tek pocela finalnu seriju u Italiji nema je kuci sigurno do kraja meseca. Mina Popovic takodje tek juce poceli finalnu seriju u Rusiji protiv Kazana. Drca Boskovic Stevanovic jos uvek u Turskoj. Realno je da dobiju odmor zaista je naporno.
P

Pa gde je pre

pre 13 dana

Dakle Izvini sve jasno ali Uzelac je sta u savezu? Potparol Gvidetija,saveza ja ne razumem.Ona zna što niko ne zna.Priča što niko objavio nije.Pa pitam da znam.
D

Dakle

pre 13 dana

@Pagdeje, druze devojka je deo reprezentacije. Svake godine pred pripreme zna se ko je pozvan i ko ce igrati normalno je da zna ko ce igrati i ko je pozvan. Boze sacuvaj sta vi mislite da oni to ne znaju i sasvim je logicno da ce Brankica doci i igrati. Najbolje da je vratio Silviju Popovic koje nema u repki od 2021. a Brankica koja pauzirala samo godinu dana nije pozvana. Hahahahha svastaaaa. Zena samo nece igrati VNL i to je sve, odmor
D

DusanS

pre 13 dana

A u kom klubu igra Vanja Bulikic zanima me bas?
I

Igra

pre 13 dana

U Koreji klub ne znam kako se zove jer ne znam da izgovorim. Ali uglavnom u Koreji
C

Cvrle

pre 13 dana

Ljudi,dal znate šta radite??
G

Gvido Gavran

pre 13 dana

bahahah Pa sto i Gvido ne odmori malo. Sta ima veze slektorski tandem Milosavljevic - Blagojevic, kad smo vec putujuci CIRKUS nek budemo cirkus do kraja.
g

gost0021

pre 13 dana

cega se pametan stidi budala se ponosi, e tako i ovaj spisak, bolje da su cutali nego sto jos ovo i objavljuju javno
R

Rexus21

pre 13 dana

Od ovoga menadžerskije ne može. Svaka čast!
S

Smehotres

pre 13 dana

HAHAHAHHAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH