Ana Živojinović (©MN Press)
Ana Živojinović (©MN Press)

Ana Živojinović: Nismo mnogo pratile šta radi naš rival, mislim da sve kreće od nas

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.23. | 17:01

"Volela bih da novu godinu otvorimo pobedom u Ligi šampiona", rekla je kapiten Crvene zvezde

Nastavlja se evropska priča odbojkašica Crvene zvezde posle duže pauze. Novara je u decembru gostovala na Banjici, a u četvrtak uveče stiže nemački Potsdam.

U prva dva meča Lige šampiona protiv italijanskog tima u Beogradu i turskog Vakifa u Istanbulu crveno-bele nisu uspele da dođu do bodova. Pred njima je verovatno najveća prilika da skinu skalp nekom od evropskih rivala.

Izabrane vesti

Igraju kod kuće, pred svojim navijačima, protivnik nije lak, ali nije na tako visokom nivou kao druga dva. Na Marakani se nadaju pozitivnom ishodu, a veliki optimista je kapiten Ana Živojinović.

"Generalno, dobro samo radili posle pauze, u jačem ritmu. Nismo baš mnogo pratile šta radi naš naredni rival, jer mislimo da sve kreće od nas. Volela bih da novu godinu otvorimo pobedom u Ligi šampiona", rekla je Ana Živojinović za klupski sajt. "Nemice igraju brzu odbojku. Ono što smo videli, možemo da se nosimo sa njima".

Iskusna igračica smatra da ekipu neće poremetiti duža pauza bez utakmica.

"Tako je bilo i pred finale Superkupa, pa smo osvojile trofej. Ne mislim da je problem što smo bez zvaničnog meča skoro tri nedelje. Nema tu mnogo prednosti ili problema. Ovo je Liga šampiona i za svaku igračicu motiv više. Zaista želimo da otvorimo godinu pobedom".

Ulaz na Banjicu će biti besplatan, pa se šampionke Srbije nadaju da će biti više gledalaca nego obično.

"Želela bih da imamo pune tribine. Podrška nam mnogo znači. Volimo da igramo u dobroj atmosferi koju prave naši navijači. To je za sve nas motiv više", zaključila je Ana Živojinović.



tagovi

ŽOK Crvena zvezdaAna ŽivojinovićCEV Liga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara