A počelo je s osmesima
A počelo je s osmesima

Veselin Vujović napustio Niš: Igrači nemaju za sok ili čokoladu, degradiran sam i kao čovek i kao trener

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.04.19. | 09:21

Rukometna legenda podnela ostavku na mesto šefa stručnog štaba Železničara

Zapretio je odlaskom u slučaju poraza na gostovanju kod Vojvodine u Novom Sadu. Pomislili su mnogi da je samo hteo da razmrda ekipu. A Veselin Vujović je ozbiljan čovek. Čim se ekiša Železničara vratila šokantna vest za rukometni Niš: Vujović je podneo ostavku.
Degradiran sam i kao čovek i kao trener“, decidirano će Vujović na konferenciji za novinare obrazlažući neočekivani potez, tri godine pre isteka ugovora sa Železničarem.

Planirano je naime da Vujović povuče ceo srpski rukomet napred. Umesto toga silna razočaranja. U razgovoru za Sportski žurnal priznaje čuveni trener da se radeću u inostanstvu možda i odvikao od srpskih muka. Ne krivi nikoga, ali smatra da je ovako najbolje. Jer...
Dogovorili smo se neke stvari, a onda dolazim u situaciju da u deset uveče ne znam da li ćemo imati autobus da odemo na utakmicu. Igrači nemaju novac za sok ili čokoladu u pauzama na putu, da ne pominjem isterivanje iz stanova zbog neisplaćene kirije... Kako da motivišem igrača da se bori, gine na treningu ili utakmici ako tog dana nije jeo ili treba da ga izbace iz stana“, pita se Vujović u razgovoru sa novinarkom Žurnala koji u štampanom izdanju donosi kompletnu priču sa sada već bivšim trenerom Železničara.

Izabrane vesti

A da odgovorimo na njegovo pitanje: nikako, eto kako. I zato je i ova lepa priča završena na ružan način. Srpskom rukometu po svemu sudeći nema pomoći.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Veselin VujovićRK Železničar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara