Tri srpska boksera u finalu Beogradskog pobednika

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.04.19. | 11:23

Večeras od 19 č za završne mečeve, u kojima se bore i naši Zekićeva, Babić i Gavrilović ulaz u halu Šumice je besplatan

Boks spektakl "Memorijal Branko Pešić - Beogradski pobednik 2019" ušao je u završnu fazu. U današnjem finalu koje će biti održano u hali „Šumice“ u Beogradu sa početkom od 19 časova uz direktan TV prenos na TV Arena boriće se i tri predstavnika Srbije Jelena Zekić (kategorija do 57 kg), Nemanja Gavrilović (60 kg) i Vladan Babić (+91 kg). 

U 57. izdanju prestižnog takmičenja za trijumf i prestiž borilo se ukupno 157 boksera i dama iz 22 zemlje sveta. Srpska bokserka Zekić u finalu boriće se protiv Ukrajinke Julije Ciplakove, Gavrilović će rukavice ukrstiti sa Turskim predstavnikom Hakanom Doganom, dok će aktuelni šampion "Zlatne rukavice" i najbolji srpski teškaš i reprezentativac Vladan Babić snage odmeriti sa Moldavcem Aleksejem Zavatinom

Izabrane vesti

Memorijal „Branko Pešić“ je međunarodni turnir duge tradicije je svrstan u A kategoriju takmičenja prema Svetskoj bokserskoj federaciji i u poslednjih 10 godina proglašavan je za najbolje organizovan turnir od strane Svetske (AIBA) i Evropske (EUBC) bokserske federacije.  Takmičenje nosi naziv po svom prvom pokrovitelju, pasioniranom obožavatelju boksa i najpoznatijem gradonačelniku Beograda – Branku Pešiću.

(FGOTO: bokserskisavez.rs)


tagovi

boksborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara