PET NA PET - Milan Čučilović: Moji sportski uzori bili su Nenad Stekić i Mate Parlov

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.07.19. | 08:45

Poznati glumac ističe da postoji samo jedan klub - Partizan!

Beograđanin Milan Čučilović je akademiju dramskih umetnosti završio u Novom Sadu. Odmah je postao član BDP – a, ali je veliki broj uloga ostvario u Narodnom pozorištu, Srpskom narodnom pozorištu, u pozorištima “Puž”, Kult teatru, Dadovu…

Igrao je u filmovima i televizijskim serijama poput “Gore dole”, “Do koske”, “Vratiće se rode”, “Drug Crni u Nobu”, “Ubice mog oca”, “Selo gori”, “Pet”… Oženjen je glumicom Milenom Pavlović koju pamtimo po legendarnim ulogama čiji otac je čuveni režiser Živojin Pavlović. Porodičnu sreću glumačkog para upotpunjavaju Andrijana, Olga i Vuk.

Izabrane vesti

1.Da li ste svojevremeno, kao dečak, trenirali neki sport i koji?
“Bio sam nešto ozbiljniji karatista, a rekreativno, kao i svi dečaci, igrao sam košarku i fudbal”.

2.Ko Vam je bio sportski uzor, idol, u tinejdžerskim danima?
“Obožavao sam atletičara Nenada Stekića. Bio je sportista stare Jugoslavije, evropski rekorder u skoku udalj, osvajač medalja na kontinentalnim prvenstvima…A sa tatom sam gledao mečeve boksera Mate Parlova. Stekić i Parlov bili su moji idoli”.

3. Klub koji nosite u navijačkom srcu ?
“Samo jedan klub, Partizan”.

4.Sportski događaj koji je ostao u sećanju i koji ćete pamtiti celog života?
“Opet je otac ‘krivac’. Odveo me je u Humsku na duel između Partizana i Hajduka. Takođe, nezaboravna je utakmica Njukasl – Partizan. Oba susreta u Beogradu i na Ostrvu okončana su sa po 1:0, ali je posle penala Partizan otišao u Ligu šampiona. Čuvena rečenica şa tog meča je ‘Ajmo Milivoje’.  

5.Životni i sportski moto?
“Raduj se svakom danu u životu”.

Bonus pitanje: Šta u Mozzartu odigrati na duel iz Norveške, STABEK – SARPSBORG. Domaći imaju dva boda više, ali je reč o derbiju začelja. Oba tima su poražena u svojim poslednjim prvenstvenim utakmicama. Međusobni skor je maksimalno ujednačen, 5:6:5, a najubedljiviju pobedu ostvario je Stabek od 3:0. Ipak, poslednji okršaj dobili su gosti sa 3:1.

“Pokušajte sa tri plus”.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 19:00 5617 NOR 1 Stabaek - Sarpsborg 08 ug 3+ 2,00
Ukupna kvota2,00

PIŠU: Nela i Đurđe MEČANIN
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara