Peruničić: Cilj je da budemo bolji nego na Svetskom prvenstvu

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 21:59

Selektor neće o očekivanjima

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić nije zadovoljan ishodom žreba za Evropsko prvenstvo. Naš državni tim upao je u grupu A, gde će mu rivali biti Hrvatska, Crna Gora i Belorusija.

Utisak je da su, izuzev favorita Hrvatske, rivali po meri i da Srbija može da se bori za drugo mesto, koje vodi u drugu fazu takmičenja. Ipak, Peruničić nije želeo da pola godina unapred priča o tim šansama.
Kod nas je Hrvatska veliki favorit, to je činjenica. Crna Gora je slično uradila kao mi, sa mladim igračima je ostvarila plasman na Evropsko prvenstvo. Sa Belorusima smo igrali pre godinu i po-dve u kvalifikacijama. Otprilike ih znamo“, počeo je Peruničić.

Izabrane vesti

Za njega je Svetski šampionat – daleko.
Ne bih sada govorio o očekivanjima. Svakako je cilj da budemo bolji nego na Svetskom prvenstvu. Iskreno, sačekao bih neko vreme, pa bih onda pričao o realnosti. Voleo bih da napokon budemo zdravi, imali smo mnogo malera od prošle godine, uvek je bilo povreda, pre ili u toku turnira. Želim da nas mimoiđu povrede i da na narednim okupljanjima budemo kompletni“, istakao je Nenad Peruničić.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara