Humanitarni tiket u podne: Stefan Šćepović tipuje za pomoć bolnicama Srbije

Vreme čitanja: 5min | sub. 11.04.20. | 08:05

Centarfor koji godinama krstari najjačim ligama iz Japana šalje pet 3+ tipova, plus jednog keca

Nema dečaka koji ne sanja reflektore stadiona i sebe u ulozi centarfora. Naš današnji gost, Stefan Šćepović te snove je dosanjao, poneo je čak i dres Orlova, dao gol za nacionalni tim na utakmici protiv Makedonije 2013. godine, a danas eto, dribla i u Japanu. Fudbaler Mačida Zelvije trenira, čekajući da prvenstvo carske zemlje počne. Dok se to ne desi, kako kaže po najavama 24. maja, nekadašnji fudbaler OFK Beograda, Parizana, Seltika, Hetafea, Jagjelonije, da ne ređamo dalje oblači MOZZART opremu i pridružuje se naporima svoje domovine, tipujući za bolnice Srbije koje su trenutno prva frontovska linija u borbi s COVID-19 virusom.

Odabrao je čak šest udarnih parova dana, pa došao do kvote 12,51. Zaista uzoran koeficijet koji nosi potencijalni dobitak u iznosu od 125.100 dinara. Dostojan bi to plus za našu cifru ukupnih donacija u „Himanitarnom tiketu u podne“ koja iznosi 14.876.989 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od meča beloruskih rezervista, DINAMO BREST II – ISLOČ MINSK II. Ne blistaju ni jedni, ni drugi, a moraju da odluče ko je bolji, pošto su u prva tri kola ostvarili samo po jednu pobedu. Isloč je u prošlom kolu dobio rezerviste Slucka sa 4:0, a Dinamo Slaviju sa 2:0. Imajući u vidu da je tim iz Minska polslednji meč para dobio sa 4:0, a da je Brest pre toga u junu prošle godine slavio sa 4:2, potpuno je izlišno pričati zbog čega sve iznenađenje neće biti eventualno ponavljanje goleade i ovoga puta.

„Оtvaram igru sa 3+“...

Tako to radi naš današnji gost koji usput komentariše trenutno stanje u Japanu:“ Trenirali do pre par dana. Sada radimo individualno, ali mogu napolju da se pripremam. Prvenstvo je startovalo, odigrali smo utakmicu prvog kola, a nastavak je najavljen za 24. maj.  Stvarno mi je lepo u Japanu. Država je organizovana, klub Mačida Zelvija je dobar kao i liga. Ima puno tehnički potkovanih igrača. Zadovoljan sam jer sam iz povrede nastavio da igram”.

Sledeće tipovanje vodi nas na analizu meča SMOLEVIČI II – ŠAHTJOR SOLIGORSK II. Domaćin ima sve tri pobede, a gostujući tim tri vezana X ishoda. To ukazuje na činjenicu da su rezervisti Šahtjor Soligorska vrlo nezgodni, odnosno da su žilavi, pošto su sem pomenitih remija primili svega dva gola. Dakle, odbrana im je jača strana, pa će Smoleviči morati debelo da zapne ne bi li uspeo da probije njihovu zadnju liniju. Čini se da će ova utakmica zbog svega toga biti napeta, verovatno i mučna za one koji očekuju rezultatski efikasnu igru.

“Ponavljam 3+ tip”.

Sledi meč LOKOMOTIV PAMIR – DUŠANBE 83. Obe ekipe su nove u ovom takmičenju, ali su ga otpočele u sasvim suprotnim izdanjima. Lokomotiv je u prvoj utakmici sezone remizirao sa ekipom Fejzkanda koja je takođe novajlija u ovoj ligi (2:2). Dušanbe je s druge strane pretrpeo debakl od ekipe Istiklol inače aktuelnog šampiona koja ih je kao gost pregazila sa 7:0. Ovo će biti njihovo prvo odmeravanje u kojoj domaćin ima ulogu favorita.

“Realna jedinica”, zaključio je Stefan tipujući na meč iz Tadžikistana.

Idemo na mlade fudbalere iz Nikaragve. Reč je o utakmici HALAPA M20 – DIRANGEN M20. Gostujući Dirangen nije poražen na tri uzastopne utakmice, dok Halapa iza sebe posle uspešnog perioda ima poraz od 4:1 od ekipe Las Sabanasa. Ono što je karakteristično za mlade fudbalere Nikaragve jesu česte utakmice sa dosta golova. Videćemo da li će to i sada biti slučaj.

„Mislim da hoće, odnosno da će doći 3+ igra“.

Sada LAS SABANAS M20 – MANGAVA M20. Domaći Las Sabanas iza sebe ima dva GG3+ poraza i vrlo je ranjiv. Često gubi, a još češće igra vrlo efikasne mečeve. Sve u vezi golova važi i meč s mladim timom Mangave koji slovi za umerenog, ali dovoljno boljeg rivala koji može da ponese epitet favorita.

„Ponavljam 3+ igru“...

Tiket zatvaramo utakmicom JUVENTUS MANGAVA M20 – REAL MADRIZ M20. Ista priča, kao i za prethodne utakmice ove lige svodi se i za ovaj par. Ipak, treba znati da domaćin slovi za favorita, pa se prilikom odabira tipa s tim saznanjem treba i zabaviti.

„I ovde ću odigrati 3+“, rekao je naš današnji gost i zaključio tiket.

Zatim smo popričali o pandemijskoj situaciji u Japanu:” Trenutno ima preko 4.000 inficiranih građana, ali na broj stanovnika to zaista nije puno. Japanci su uveli vanredno stanje, ali po Ustavu Japana, svakom stanovniku zagarantovano je pravo slobode kretanja. Inače, košarkaši su odradili 41. kolo, a onda su odlučili da se šampionat ne nastavi. Ovde je bejzbol popularan, prati se, međutim, ima zaraženih igrača pa je stalo i to takmičenje”.

Znajući sve to, Stefan Šćepović poručuje da je trenutno najmudrije i najhrabrije ostati kod kuće. Poslušajmo ga u nadi da ćemo upisati dodatni plus u najjačoj akciji plemenitog klađenja. I, da znate, niko i nigde, do MOZZART-a ništa slično ni ne pokušava! Zato imajte na umu, da je vaša omiljena kladionica svuda i uvek s vama, ma gde da ste. Imajte na umu da i u eri opšte COVID krize naši paketi pomoći stižu na adrese starijih sugrađana širom zemlje, da bolnicama stižu donacije, te da je MOZZART nabavio 10 respiratora za klinike Srbije!

Takve akcije inspirisale su i našeg Stefana Šćepovića za akciju, za šta mu sleduje veliki aplaz. A, šta vas inspiriše? Da li ste DONELI ODLUKU da ostanete kod kuće? Ako jeste, onda znajte da smo 24 časa zajedno uz mozzartsport.com i mozzartbet.com sadržaje!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Stefan Šćepović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu . Doma za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,51, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara