Humanitarni tiket u podne: Aleksa Radanov tipuje za Tiršovu - Služba neonatologije

Vreme čitanja: 5min | ned. 01.03.20. | 11:09

Košarkaš Zvezde na pozajmici kod Pantera očekuje rekordni dobitak u Mozzartovom plemenitom tiketu od milion i po dinara!

Aleksa Radanov odrastao je u porodici koja je život posvetila košarci. Kao dečak se okušao u našem trofejnom sportu i shvatio da mu odgovara. Bio je član generacije koja je osvojila juniorsku Evroligu u Milanu. Parafirao je ugovor sa Zvezdom pa otišao na kaljenje u FMP. Sa Crvenom zvezdom je uzeo dva prvenstva Srbije, dve ABA lige i Superkup Jadrana. Debitovao je kod Aleksandra Đorđevića u “A” timu, a šansu je dobio i nedavno kod Igora Kokoškova.

Za Mozzart Sport Aleksa Radanov je podvukao:

Izabrane vesti

Košarka je deo naše porodične tradicije. Zbog tog sam od starta krenuo da treniram košarku. I visina je bila presudna za moj sportski izbor. U godinama kad sam odrastao nisam puno razmišljao o uzorima. Više sam se fokusirao na igru, treninge koji su me ispunjavali. Jednostavno, voleo sam da se igram…I dalje se držim devize, ‘ćuti i radi, isplatiće se’.”

Nakon jučerašnjeg ABA ligaškog gostovanja u Zadru Aleksa gostuje u MOZZARTOVOM tiketu u podne sa pet parova, jakim kvotama i fantastičnim potencijalnim dobitkom od milion i po dinara.

Prva utakmica startuje tačno u podne, SEVILJA dočekuje OSASUNU. Tim iz Pamplone ima lošiji međusobni skor, 17:11:13, a najubedljivija pobeda Sevilje je od 5:0. Domaći u duel ulaze sa 12 bodova prednosti, u vrhu tabele su za razliku od Osasune koja je u sredini Primere. Uz četiri poraza gosti imaju jedan minimalan trijumf u poslednjih pet utakmica. Sevilja u poslednja četiri meča ima tri remija i pobedu. I pored toga što je bez golova odigrala sa Klužom prošla je u narednu rundu. Sevilja nad Osasunom ima pet trijumfa, a poslednji je remi, 1:1.

Najmanja kvota na tiketu za jedinicu na Sevilju”.

Ostajemo na Pirinejima jer dva sata kasnije sastaju se BILBAO i VILJAREAL. Uz dve pobede Atletik je doživeo tri poraza u poslednjem periodu. Žuta podmornica u istom periodu ima skor 2:1:2, ali na tabeli bolje stoji sa sedam bodova suficita u udnosu na rivala. Viljareal ima i bolji međusobni skor, 12:12:17, najubedljiviju pobedu od 3:0, a Bilbao je trijumfovao sa 4:0. Poslednja dva okršaja današnjih rivala okončana su bez pobednika.

Tipujem na iks”.

Iz Baskije prelazimo u Barselonu, ESPANJOL – ATLETIKO. Madriđani imaju bolji međusobni skor, 17:12:21, sa najvišim trijumfom od 4:0. Atletiko je sa 3:1 dobio poslednji duel sa Espanjolom kome se trenutno dobro ne piše, poslednja pozicija vodi u Segundu. U četvrtak Espanjol je ostvario pirovu pobedu nad Vukovima, a pre toga sa 1:0 dobio je Majorku. Atletiko će probati da nastavi niz od dve pobede.

Prelaz, iz iksa u dvojku”.

Iz Španije prelazimo u Englesku, dve su utakmice na plemenitom listiću Alekse Radanova. Prvo, TOTENHEM – VULVERHEMPTON. Vukovi imaju lošiji međusobni skor, 6:2:3, uz poslednju pobedu Totenhema od 2:1. Na pet mečeva bio je jedan nerešeni ishod od 1:1. Kad se pogledaju poslednji rezultati rivala Totenhem je izgubio od Lajpciga i Čelsija. Vukovi imaju dva trijumfa pa poraz od gore pomenutog Espanjola.

Kvota 3.20 za još jedan remi”.

EVERTON – MANČESTER JUNAJTED za kraj današnjeg listića. Rivale deli pet bodova. Đavoli su nanizali pet pobeda, uz dva remija, sa samo jednim primljenim golom na sedam utakmica. Everton je nakon pet pozitivnih ishoda doživeo poraz od Arsenala. Na poslednja četiri meča kluba iz Liverpula uvek je dolazilo četiri i više golova.

Gol, gol, sa tri plus”, konstatovao je Radanov od koga oočekujemo da postane MOZZARTOV 202. plemeniti dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, sa novim sjajnim rekordnim dobitkom. Pre našeg današnjeg kladioca dobrotvorne listiće imali su Ekstra Nena, Tamara Grujić, Aleksandar Đorđević Simetrija, Darko Tešović, Saša Matejić, Nebojša Uške Vučićević, Denis Šefik, Brajs Džouns, Oliver Njego, Ivan Ivković, Zlatko Kesler…

Trenutna ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne kompanije MOZZART, iznosi 14.788.890, 00 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Milan Pavkov, Ana Joković, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Nebojša Vučićević, Darko Tešović… I tako do 49 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju. Kompanija počinje izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Krenula je i nova akcija “Za duži životni vek – najduži tiket”. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Alekse Radanova dobitak će biti doniran i za Dom za decu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara