Kolumbus se poslednji ugurao u Stenli kup plej-of

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.04.19. | 10:12

Tek golom Panarina u penal seriji Blu džeketsi su uspeli da slome otpor domaćih Rendžersa za veliko slavlje u Velikoj jabuci. Sledi poslednje veče regularnog dela sezone sa čak 15 utakmica

Plej-of slika postsezone najjače hokejaške lige na svetu konačno je sklopljena i sada preostaje, u poslednjem danu odmeravanja regularnog dela takmičarske godine da se još sazna tačan i konačni raspored, to jest ko s skim, gde i kako.

A sinoć je u najskupljem sportskom objektu na svetu, čuvenom Medison skver gardenu u Njujorku rešeno pitanje poslednjeg od 16 mesta Stenli kup plej-ofa koje je očekivano pripalo Kolumbusu. Ali mnogo teže nego što su se njihovi navijači nadali, jer su do pobede nad domaćim Rendžersima došli tek nakon penala pošto je meč završen rezultatom 2:2 Ujedno, tako je prošla i kvota 3,10 za igru 0-4 gola koju smo vam i preporučili. Od pet penala u seriji samo jedan je prošao do mreže, i to Rusa Artemija Panarina što je bilo dovoljno za veliko slavlje Blu Džeketsa.

Izabrane vesti

Stenli kup plej-of počinje već koliko 10. aprila, a titulu brane Vašington Vizardsi. A to znači da je u noći između subote i nedelje na redu pravu ludilo od čak 15 utakmca koje zatvaraju regularni deo sezone. Sve počinje od 19 časova po srednjoevrpskom vremenu kada se sastaju Tampa Bej i Boston, a završava se sudarom Kolorada i San Hozea koji počinje od 04.30. Pošto su u pitanju uglavnom "revijalne" utakmica preporučujemo vam da probate sa četiri i više golova.

Da ponovimo na kraju koje su ekipe uspele da se probiju do postsezone:
ISTOK: Vašington, NY Ajlanders, Pitsburg, Tampa Bej, Boston, Toronto, Karolina i Kolumbus;
ZAPAD: Nešvil, Vinipeg, Sent Luis, Kalgari, San Hoze, Las Vegas, Dalas i Kolorado.

(FOTO: Reuters)


tagovi

hokej na leduNHLStenli kupKolumbus Blu Džeketsbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara