Hrvati i Duvnjak su klasa! Sad nam je potrebna njihova pomoć

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.19. | 22:29

Rukometna reprezentacija Srbije poražena od Kauboja – 23:27

Čudo u Zadru se nije dogodilo. Rukometna reprezentacija Srbije poražena je od Kauboja u okviru četvrtog kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope. Hrvati su slavili sa 27:23.

Pred 7000 duša u Zadru Orlovi sun a momente igrali dobro, ali na kraju je do izražaja došao individualni kvalitet domaće selekcije. Tim Nenada Peruničića će šansu za plasman tražiti u narednim duelima, pre svega protiv Švajcarske. Tačnije, biće nam potrebna pobeda Hrvata nad Sajdžijama da bismo mi uopšte odšli u situaciju da se borimo za plasman na završni turnir. U tom slučaju bila bi nam potrebna pobeda nad Švajcarskom od šest golova razlike.

Izabrane vesti

Već od samog starta Hrvati su krenuli jako, ali su naši golom Pušice uspeli da priđu na 4:3 i tada kreće serijaK auboja koji su na polovini prvog poluvremena imali I šest golova viška. Kasnije su održavali tu prednost.   

Uspela je naša selekcija da se početkom drugog poluvremena trgne i dođe do tri gola zaostatka (18:15). Međutim, čim smo se primakli Duvnjak nas je kažnjavao i resetovao.

 

HRVATSKA - SRBIJA 27:23 (17:11)

HRVATSKA: Duvnjak 4, Stepančić 1, Vida, Ivić pet odbrana - sedmerac, Karačić 2, Božić Pavletić 3, Štrlek 8(4), Musa, Mamić 3, Mandić 2(1), Jaganjac, Vranković 1, Šipić 1, Sršen, Šego dve odbrane, Bećiri 1

SRBIJA: Pušica 3, Vorkapić 1, Krsmančić, Crnoglavac 2, Pešić 3, N. Ilić 3(2), Mošić 2, V. Ilić 2, Nikolić, Kukić 1, Zelenović 3, Sretenović 2, Marsenić 1, Živković, Cupara 10 odbrana, dva sedmerca, Milosavljev.

GRUPA 2
Švajcarska - Belgija 36:22
Hrvatska - Srbija 27:23


tagovi

Nenad Peruničić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara