Savo Drezgić (©Star Sport)
Savo Drezgić (©Star Sport)

Partizanov biser Savo Drezgić u pobedi nad Zvezdom imao indeks 56!

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.04.23. | 19:18

Talentovani plejmejker dominirao u kadetskom polufinalu prvenstva Srbije

Kada je Željko Obradović odlučio da uvrsti Sava Drezgića i Viktora Mikića u sastav Partizan Mozzart Beta za završnicu Kupa Radivoja Koraća, dobro upućeni košarkaški ljubitelji znali su da se radi o velikim talentima i momcima koji predstavljaju budućnost kluba i srpske košarke.

Drezgić je ovog popodneva odigrao dominantnu rolu u pobedi nad Crvenom zvezdom rezultatom 88:81 u polufinalu Kadetske lige Srbije koja se održava u Beogradskoj areni i zabeležio indeks 56!

Izabrane vesti

Momak rođen 2006. godine susret je završio sa 36 poena (11/22 iz igre, 3/9 za tri) i čak 16 asistencija, uz tri ukradene lopte i dva skoka. Uz njega odličnu utakmicu odigrao je Stefan Plisnić sa 23 poena (9/17 iz igre, 1/2 za dva) i 13 skokova za indeks 32. Kod Crvene zvezde Aleksa Vlajić zabeležio je 19 poena i devet skokova, dok je Andrej Lučić imao 15 poena, devet asistencija i sedam uhvaćenih lopti.

Protivnik crno-belih kadeta u finalu biće Mega koja je nadigrala Borac Mozzart sa 66:60 u drugom polufinalu. Abdraman Sibi ubacio je 19 poena u pobedničkom sastavu, kod Čačana dvocifreni su bili Dragićević i Ivković.



tagovi

Savo Drezgić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara