Zvezdino završno saopštenje: Moralni čistunci i smišljene provokacije

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.04.19. | 14:32

O svemu detaljnije narednih dana

Košarka u prvom planu. I ono što je prati. Tema dana u regionu je ubedljivo slavlje Crvene zvezde u majstorici finalne serije ABA lige, posle koje su na Malom Kalemegdanu rešili da napišu još jedno saopštenje za javnost.

U ovom su tonovi daleko mirniji u odnosu na sve što je obeležilio duele sa Budućnosti. Crveno-beli su zahvalili svima na čestitkama koje su stigle iz regiona i Evrope, ali su istovremeno najavili da će o dešavanjima iz „Morače“ kao i detaljima sa beogradskog meča odluke javnost obavestiti narednih dana. Kažu, kad proslave ovaj uspeh.

Izabrane vesti

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti, uz neophodnu redakcijsku obradu teksta.“
„Titula ABA lige je po prvi put proslavljena pod svodovima dvorane „Aleksandar Nikolić", naredne dane posle osvojenog trofeja i povratka u Evroligu, Crvena zvezda će posvetiti proslavi ovog velikog i potpuno zasluženog uspeha, koji je izvojevan koš-razlikom od 88 poena u pet utakmica finala.

Klub se ovom prilikom javno zahvaljuje na čestitkama svim klubovima ABA lige, takođe i Evrolige koje su nam uputili nakon finala i zasluženo osvojene titule.Ogromnu zahvalnost dugujemo našim navijačima koji su napravili fantastičnu atmosferu i vodili tim do velikih pobeda u finalnim utakmicama i pružali veliku podršku klubu, igračima i stručnom štabu tokom teških trenutaka u Podgorici, koji su najmanje imali veze sa košarkom i sportom.

Svesni da pojedinci i „moralni čistunci“ pokušavaju u ovim trenucima da umanje ovaj veliki uspeh tima pojedinim dešavanjima pre pete utakmice, klub saopštava da će u narednim danima na konferenciji za medije do najsitnijih detalja informisati javnost o svim događajima, ličnostima i njihovim ulogama u nemilim scenama koje su pratili finalnu seriju, počev i na prvom mestu od organizovanog napada na delegaciju Crvene zvezde u Podgorici, sve do smišljene provokacije publike od strane pojedinaca iz delegacije Budućnosti u dvorani „Aleksandar Nikolić”, u cilju neodržavanja pete utakmice“, kaže crveno-beli.

FOTO: MN Press

 


tagovi

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara