Zvezdino saopštenje: “Odlična” organizacija Partizana - morbidnosti i iščašeni umovi

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.19. | 16:42

"KK Crvena zvezda veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno", ističu crveno-beli

Posle druge utakmice finalne serije Superlige možemo da konstatujemo da je rezultat 1:1 u seriji, ali i da se strasti nisu smirile. Sada se saopštenjem oglasila Crvena zvezda i prozvala protivnika za lošu organizaciju druge utakmice.

Saopštenje prenosimo u celosti:
"KK Crvena zvezda čestita pobedu KK Partizan NIS u drugoj utakmici finala Superlige Srbije i na 'odličnoj organizaciji utakmice' koja je odigrana u sredu. Klub poziva navijače Crvene zvezde da ispune dvoranu u subotu na utakmici koja počinje u 19 časova.

Izabrane vesti

Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice.

Umesto toga, od početka finalne serije, a posebno nakon prve utakmice, naslušali smo se demagogije, namerno zamenjenih teza, neistina, dubokoumnih analiza o broju slobodnih bacanja i pritisaka na sudije i napada na ligu...

KK Crvena zvezda mts čestita KK Partizan NIS i predsedniku tog kluba 'na odlično organizovanoj utakmici' u sredu 12.06.2019. godine koja je 'ogolila' sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović – Trinkijeri, onih koji su se uživeli u ulogu 'žrtava' i nekakvih boraca za pravdu i čistotu srpske košarke.

Valjda je jedan od vidova te borbe i  morbidan 'performans' valjda samo jasan i duhovit onima sa iščašenim i poremećenim umom: venci, cveće i sveće koji su se 'volšebno' pojavili na drugoj utakmici finala, pa čak i na klupi KK Crvena zvezda nakon utakmice, što ih zaista simbolično stavlja u  ulogu 'Grobara'.

Na žalost svih – grobara srpske košarke.

KK Crvena zvezda mts veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno. Nećemo biti statisti i mirno gledati ovo što se dešava. Zato ih pozivamo da u subotu ispune dvoranu 'Aleksandar Nikolić' i pomognu timu da dođe do nove pobede: bez uvreda, bacanja raznih predmeta, upaljača, kovanica, paljenja baklji, pljuvanja i raznoraznih 'maštovitih' grobarskih 'instalacija'", stoji u saopštenju Zvezde.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara