Komentari na vest

Zvezdino pojačanje stiglo u Beograd: Džavonte Smart već počeo da trenira

P

Prvaci Evrope

pre 5 meseci

Dobro došao Javonte Smart u Crvenu Zvezdu 🔴⚪🇷🇸
C

Cjepka123

pre 5 meseci

Možda se i snađe, ali taj njegov niski izbacaj za tri poena će teško proći kod ekipa sa ozbiljnom odbranom...
V

Volim realnost

pre 5 meseci

Pa ne bi unapred ni da se radujem,a ni da pljujem...
S

Sledi

pre 5 meseci

Ciscenje repom...samo mirno.
J

Jos 1 igrac...

pre 5 meseci

FALI JOS DOBRA 4-KA DA SE DOVEDE PA DA KOMPLETIRAMO TIM!
D

DakaCZ

pre 5 meseci

Ovo je odlicno sto je trenirao i upoznao se sa saigracima vec danas.Sutra ima jos bar jedan trening tako da mozemo da ocekujemo da ce uzeti desetak minuta protiv Baskonije,pa koliki god pomogao bice od koristi.
D

Dasko

pre 5 meseci

Čitam komenrare tipa tamo je dobro šutao za tri jer se ne igra odbrana, pa liniji za poena je dalja nego u evgopi, pa bas zato ce mu biti lakse da na jacu odbranu sutne iz driblinga unazad sa mesta odakle je pokađao u NBA
G

Gooxy

pre 5 meseci

Ameri kazu da je kod nas teze sutati za tri bez obzira sto je blize,kazu prvo igra se jaca odbrana drugo manji je prostor pa igraci lakse izlaze u blok na sut.
K

Komotno

pre 5 meseci

Tamo je sitirao trojke 10/14 ali bez odbrane, ovde ce sutirati 3/14 sa odbranom kakva se igra u EL....
A

Aranđel

pre 5 meseci

Trebalo bi da stigne jos jedno pojacanje narednih dana
j

ju89k7

pre 5 meseci

Daj Boze da si u pravu.Ovo sto je do sad stiglo,treci centar Bajerna i anonimus iz razvojne lige nisu pojacanja.Dzaba ovi tekstovi na Mozzartu,pre ili kasnije taj igrac mora da uzme loptu u ruke i pokaze sta zna.A tu marketing ne pomaze.
0

08888

pre 5 meseci

JA JE VOLIM I ZATO BOJKOT. VI STE POZERI I SELFERI. DA KAPIRAS STA PISEM I O CEMU NE BI TAKO PRICAO. GRESI SE U ZVEZDI MNOGO. TO JE PROBLEM. BOJKOT.
S

SA55

pre 5 meseci

SA PENGOSOM PETRUSEVIM I KAJLOM GAJOM BI EKIPA LICILA NA NESTO. SAMO MALO TRUDA I KLIKERA U GLAVI< I ETO TI EKIPE POKRIVENE I PORED DOSTA GRESAKA U DOVODJENJA IGRACA. JEL TO BILO TESKO URADITI?
L

Luja

pre 5 meseci

Kakav crni Pengos. Taj je i prošle i ove godine raspad.
S

Samo

pre 5 meseci

Kad neko moze da sutne 10/14 trojke sa devet metara,za nas ne da je pojacanje,nego cudo nevidjeno.

Gost55

pre 5 meseci

Ima dobar sut za tri poena, u NBA je linija za tri poena pola metra udaljenija nego u EL. Tako da ce mu kod nas sto se toga tice biti lakse, ali se takodje ovde igra odbrana mnogo bolje nego u NBA
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 5 meseci

Ne mora obavezno da znači da će mu biti lakše. Da, mi pretpostavljamo jer je linija za tri bliža, ali i to može da poremeti jer je on navikao na određenu distancu. Sada treba podesiti ruku i nišanske sprave na novu konfiguraciju. I to me malo brine. Što do sada nije imao kontakta sa evropskom košarkom. A nama treba igrač koji može odmah da uskoči. Mada, sred je sezone, teško se u Evropi nalaze kvalitetni igrači a da su slobodni.
K

KnezBg

pre 5 meseci

Stalker ništa bek on nastavi sa pola metra većom distancom pogađa i kod nas i rešen problem ili baš mora oko linije pa mu to problem. 😂😛😂
0

0776

pre 5 meseci

NEKO DOVODI SMARTOVE I GILESPIJE A NEKO PENGOSA PETRUSEVA KAJLA GAJA... AMATERIZAM I NESTRUCNOST. OSTAVKE I BOJKOT UTAKMICA
W

Wwwwwwwwwwww

pre 5 meseci

Mogu ti reci da si u pravu, mnogo je igrača promaklo, Pengos, Moneke, Brendon Dejvis koji je po meni u top 3 centara evrolige.
s

spiritus movens

pre 5 meseci

Gilespi vrlo dobar protiv Olimpije Milano. Dok je bio u igri Zvezda je napravila seriju 11-2 i odlepila se u tom periodu. Doneo je cvrstinu u reketu, dobro pokriva prostor u odbrani, ume da zagradi/napravi prostor u napadu, da izblokira ili pokupi skok, i da se namesti i odigra pik sa bekovima. Uopste nije lose pojacanje, a kako sezona bude odmicala jos ce se vise uigravati i davati doprinos ekipi. Zvezdi je bila potrebna snazna petica koja ume da zastiti reket, sto se najbolje pokazalo protiv timova koji imaju dominantne centre kao npr. Partizan (Kaboklo) ili Pojters iz Milana. Sto se tice novopridoslog beka, jos je rano pricati ali je Zvezdi potreban kvalitetan suter/kosgeter na jedinici i dvojci nakon odsustva Nedovica i Topica, s tim sto je Smart za razliku od Nedovica i plej, tako da ce biti od koristi i u organizovanju napada, sto dodatno daje sirinu u igri.
s

steta

pre 5 meseci

igrac koji dolazi u budućnost ili cedevitu , moralo je ovo mnogo bolje posle gilespija
O

Ojsa

pre 5 meseci

Procitah juce neki sajt objavio da je Zvezda platila 50 hiljada da dodje i simbolicnu platu jer dolazi iz razvojne lige,ali manjina u crnom zna da je od dosao za milione kao i treci centar Bayerna,kukaju i cvile na svakoj vest na iternetu,svaka vest gde se spomene Zvezda ili neko Zvezdino pojacanje tu je 60% grobarski komentara,spominje se drzava,poskupljenja,bakomati,gledam juce,prekjuce kad je zvanicna stranica EL objavila za Zvezdino pojacanje,a ono 70% grobarski komentari,cvile i bacaju neke fore IQ ravan broju obuce. Nema vesti gde oni ne komentarisu Zvezdu,cak i sto se tice posete,oni se prave pametni i ako znaju da Delije bojkotuju ABA Ligu,znaju da Zvezda ima vise navijaca,pa lece svoje komplekse tako sto broje navijace u hali,a njihovi navijaci svaku utakmicu vredjaju Zvezdu,Covica i njegovo porodicu i sve sto ima veze sa Zvezdom,a njihovi igraci slave pobede tako sto vredjaju Zvezdu. I naravno njih drzava ugnjetava svake godine,evo ove ih ugnjetava sa 20m budzeta,najveci budzet u istoriji na Balkanu,njihovi igraci dolaze iz ljubavi i zbog Zeljka,cak i iz NBA,F4 ekipa,to je ljubav,a pojacanja Zvezde su uvek milionska.
a

asi

pre 5 meseci

Za 50000 je tačno da si pročitao. Ali za platu da je simbolična nigde nije pisalo. To lažeš. A kako ste vi ovde pisali da Smajli koji je došao iz razvojne lige ima platu kod nas 800000 tako slično znači ima i ovaj kod vas. To je vaša logika. Ja verujem da mu je plata u rasponu od 250-400K. Nisam ubeđen da bi iz SAD dosao za manju lovu.
D

Djape45||

pre 5 meseci

U sad mu je plata manja s obzirom da su ga 76ersi otpustili pa nije na 2way ugovoru, igrace pola sezone i ne verujem da ce mu dati vise od 150,200 hiljada do kraja sezone
0

0888

pre 5 meseci

POJACANJE KO STO SAM JA ASTRONAUT. SMESNO. BOJKOT DOK SE EKIPA NE POJACA ALI STVARNO. OVO SA GILESPIJEM I SMARTOM JE ISPOD NIVOA I RENOMEA JEDNOG EVROLIGASKOG KLUBA. BOJKOT
7

777

pre 5 meseci

dzoni ti li si?
6

666

pre 5 meseci

...brate bojkotuj, ne smaraj nas koji volimo zvezdu. eno, imas navijacku grupu koja bojkotuje kada im se ne svidjaju rezultati, pa se pridruzi njima.
F

Fef

pre 5 meseci

Al si dosadan više sa tim tvojim bojkotom. Počni da bojkotuješ komentarisanje
e

edo555

pre 5 meseci

Ovaj Dozet kao Mrkela,tezak baksuz.Po cemu je on zasluzio da bude sportski direktor za dovodjenje igraca.