Zvezdini košarkaši ostali u hali sat i po posle završenih obaveza

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.19. | 09:50

Nisu dobili garancije od policije da će biti bezbedni napolju

Ispustili su košarkaši Crvene zvezde priliku da u protivničkom grotlu obezbede i drugi polufinalni trijumf u Jadranskoj ligi i tako završe kompletan posao. Za narednu subotu zakazana je majstorica, a dotad će crveno-beli imati dovoljno vremena da dobro prouče sve detalje sa terena i pokušaju da sve greške isprave pred svojim navijačima.

Pripremu za taj presudni okršaj košarkaši i stručni štab Crvene zvezde započeli su u svlačionici dvorane Aleksandar Nikolić, gde su sinoć ostali preko sat i po vremena po završetku svih obaveza prema nosiocima televizijskih prava, novinarima i na konferenciji za štampu. Razlog nimalo prijatan - policija nije mogla da garantuje bezbednost ekipi Crvene zvezde po izlasku iz dvorane. Jedna frankcija navijača Partizana ostala je nešto duže na tribinama kako bi proslavila trijumf, odnosno dok policijske snage nisu dobile potvrdu da u blizini košarkaškog zdanja u ulici Čarlija Čaplina nema pripadnika ostalih navijačkih grupa. Podsetimo, navijači Partizana su zbog raznih nesuglasica već duže vreme rasparčani u nekoliko manjih grupa, koje su u dvorani Aleksandar Nikolić raspoređene na više strana. 

Izabrane vesti

Košarkaši i stručni štab nisu doživeli nikakvu nelagodnost posle utakmice, ali čuvari reda i mira hteli su prvo da preduprede sve eventualne navijačke pokušaje da se približe timu, pre nego što su crveno-bele pustili da dođu do autobusa. 

Foto: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara