Zvezda potpisala profesionalni ugovor sa juniorskim reprezentativcem

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.19. | 14:48

Lazar Vasić stavio paraf na četvorogodišnju saradnju sa crveno-belima

Crvena zvezda je potpisala je prvi profesionalni ugovor sa juniorskim reprezentativcem Srbije Lazarom Vasićem. Mladi košarkaš je rođen 2001. godine i igra na poziciji plejmejkera, a sa crveno-belima je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Vasić je na Mali Kalemegdan stigao sa 13 godina, a u poslednje dve je reprezentativac.
"Već petu godinu sam član Crvene zvezde u koju sam stigao kao dečak. Naravno da mi je san, kao i svakog od nas, da se kroz mlađe selekcije izgredim kao igrač i dođem do prilike da se borim za dres prvog tima. Ovaj ugovor je velika nagrada za mene, za uloženi rad i napredak koji sam pokazao igrajući u mom klubu za sve mlađe kategorije. Veliki korak sam napravio, sada je samo na meni da nastavim da radim još vrednije. Znam šta se očekuje od mene, poznajem sistem i radujem se sledećim izazovima koji mi slede u dresu moje Crvene zvezde", rekao je Vasić po potpisivanju profesionalnog ugovora u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Izabrane vesti

Vasić je sa reprezentativnom selekcijom do 16 godina je učestvovao FIBA šampionatu u Poljskoj, a u Podgorici je godinu dana kasnije osvojio bronzanu medalju. Prošle godine bio je član reprezentacije koja je učestvovala na SP za igrače do 17 godina u Argentini.

Foto: KK Crvena zvezda


tagovi

Lazar Vasić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara