Zvezda ponovo organizuje davanje krvi: Trener Milojević pozvao navijače

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.04.19. | 16:53

Akcija „Crveno-bela krv“ 22. i 23. aprila

Zvezdina tradicionalna akcija dobrovoljnog davanja krvi, u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi, biće održana u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila, u prostorijama Medija centra stadiona „Rajko Mitić“.

Ovo je 16. put da klub sa Marakane organizuje akciju „Crveno-bela krv“, što je nova prilika da  ljudi privrženi sportu pokažu svoju humanost na delu i daju krv onima kojima je najpotrebnija.

Izabrane vesti

Dobrovoljno davanje krvi biće moguće u ponedeljak i utorak, 22. i 23. aprila, od 10 sati do 18:30, u Medija centru stadiona Rajko Mitić.
„Naši navijači prave toliko lepih stvari. U ime ekipe i kluba pozvao bih što više njih da ovim humanim gestom pomognu sunarodnicima. Jedinstvo je uvek potrebno i zato verujem da će se i prilikom ove akcije skupiti veliki broj jedinica krvi“, rekao je Vladan Milojević.

Nove zalihe krvi su uvek neophodne, a akcija „Crveno-bela krv“ u saradnji sa Institiutom za transfuziju krvi Srbije svaki prethodni put je imala izuzetan odziv. Krv mogu da daju sve osobe uzrasta  od 18 do 65 godina. Potrebno je da budu zdrave, naspavane, da obeduju pre davanja krvi i da ne budu pod dejstvom alkohola ili nekih drugih opijata. Interval između davanja krvi treba da bude tri meseca za osobe muškog, odnosno četiri za osobe ženskog pola.


tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara