Zvanično: Simonović pojačao Cedevitu, ugovor na dve godine

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.19. | 16:22

Klub iz Ljubljane ozvaničio dovođenje bivšeg kapitena Crvene zvezde

Jutros najavljeno, sada i ozvaničeno: Marko Simonović je novi košarkaš Cedevita Ljubljane. Sada se zna i da će dres tog kluba nositi u naredne dve godine.

Simonović je u protekle dve sezone igrao za Zenit, a trenutno je na pripremama reprezentacije Srbije za predstojeći Mundobasket.

Izabrane vesti

O dovođenju Simonovića govorio je i sportski direktor Cedevite Sani Bećirović koji je istakao zadovoljstvo dovođenjem ovog igrača.
"Naš tim polako dobija konačnu sliku i drago nam je što nam se Marko Simonović pridružio kao iskusan srpski košarkaš koji je igrao Evroligu. Igrao je na najvećem nivou i sigurno će biti od velike pomoći saigračima. Činjenica da je na pripremama reprezentacije govori o njegovim kvalitetima", rekao je Sani Bećirović.

Sam Marko je zadovoljan izborom novog kluba.
"Osećaj posle potpisivanja novog ugovora je sjajan zato što znam Ljubljanu dobro. Igrao sam često ovde. Cedevita Olimpija je veliki projekat sa velikim ambicijama. Sa Sanijem Bećirovićem sam imao dobru komunikaciju i lako smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo", rekao je Simonović.

I trener Slaven Rimac je istakao zadovoljstvo dovođenjem Simonovića ne samo zbog njegovih igračkih kvaliteta već i zbog toga što svojim iskustvom može da bude veoma važan za svlačionicu Cedevite.

FOTO: Tviter


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara