Zagorac pred Lokomotivu: Teška utakmica zbog kvaliteta protivnika i komplikovanog puta

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.12.19. | 16:51

"Imaju ekipu koja je pravljena za Evrokup, nedavno je i pojačanja Kuzminskasom, i meni je misterija zašto to nije kliknulo na pravi način", kaže košarkaš crno-belih

Partizan nastavlja takmičenje u Evrokupu gostovanjem protiv Lokomotive Kubanj. Utakmica 9. kola grupe B, na programu je u sredu od 18 časova, a crno-beli će u Krasnodaru igrati bez Novice Veličkovića i Ognjena Jaramaza koji su ostali u Beogradu. 

Ekspedicija Partizana je u Krasnodar stigla oko dva sata ujutru u noći između ponedeljka i utorka, a na aerodromu u Moskvi, sačekalo ih je iznenađenje u vidu jednog navijača koji je sačekao ekipu pri dolasku u Rusiju.

Izabrane vesti

O Lokomotivi je govorio i Rade Zagorac.
"Izazovna utakmica pred nama iz više razloga. Najviše zbog kvaliteta protivnika koji, nekim sticajem okolnosti, nema skor koji verujem da su svi očekivali da će imati u ovom delu sezone. Sa druge strane i zbog komplikovanog puta. Veliki izazov za nas. Imamo zagarantovano drugo mesto, ali zašto ne bismo pojurili prvo mesto ako nam se otvori", rekao je Zagorac.

Malo je pričao podrobnije i u narednom protivniku.
"Imaju ekipu koja je pravljena za Evrokup, nedavno je i pojačanja Kuzminskasom, i meni je misterija zašto to nije kliknulo na pravi način. Imaju šansu i dalje da se plasiraju dalje. Prva utakmica je bila verovatno jedna od živopisnijih ove sezone. Muška utakmica, igralo se u Pioniru. Kada imaju takvu grupu individualaca bez obzira na timsku formu ne smemo da ih potcenimo", rekao je Zagorac.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara