Nova poruka Luke Jovića: Izvinjavam se... Neki su neprofesionalno radili posao, nisu mi dali tačne instrukcije

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.03.20. | 18:51

„Krivo mi je što sam glavna tema i što se piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i medicinskim radnicima“, kaže napadač Reala

Celodnevna ujdurma povodom statusa Luke Jovića dobila je novu epizodu. Večernju. Mladi napadač oglasio se na društvenim mrežama u nameri da objasni kako je i zbog čega postao udarna, ne samo sportska, vest ovog četvrtka u Srbiji.

Centarfor Real Madrida je pre nekoliko dana doputovao u Beograd uz, kako kaže, dozvolu kluba. Problem je, međutim, štp je po svemu sudeći prekršio pravilo o samoizolaciji, neophodno kako ne bi eventualno širio virus korona.
S obzirom da je stanje u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima“, objasnio je Jović u poruci na Instagramu.

Izabrane vesti

AUSTRALIJA 1, PETAK 07.30: (6,25) Mariners (4,20) Melburn Siti (1,47)

U nastavku je obrazložio da je u klubu testiran na novi virus i da je uz dozvolu Reala stigao u Beograd.
„Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na COVID-19 i odlučio sam da doputujem u Srbiju, pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu porodice u saglasnosti sa čelnicima kluba. Kad sam sleteo u Srbiju još jednom sam testiran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji“.

U zaključku, Luka Jović je napisao:
„U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde. Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo", zaključio je Jović, dodavši „podrška Srbiji, držimo se zajedno“.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara