Veče koje će Branko Lazić pamtiti!

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.06.18. | 20:55

I zvanično postao igrač s najviše trofeja u istoriji Crvene zvezde

Malo je igrača koji su u ovom milenijumu ostavili dubok trag u Crvenoj zvezdi. Tek na prste mogu da se pobroje oni koji su zaista pridobili tako velike simpatije navijača crveno-belih i pronašli posebno mesto u njihovim srcima, a jedan od njih je Branko Lazić.

Momak koji je doživeo da mu krcate tribine dvorane Aleksandar Nikolić skandiraju zato što je svih ovih godina bio nepresušni izvor energije, beskrajne požrtvovanosti i neko kome je uvek bilo važnije da protivnika strpa u zadnji džep, nego bilo šta drugo večeras je dobio potvrdu da je zaista jedinstven.

Izabrane vesti

Naime, Branko Lazić je odbranom srpskog trona u finalu Superlige stigao do svog jedanaestog trofeja u dresu crveno-belih, čime je iskočio na prvo mesto liste igrača sa najviše osvojenih pehara u istoriji Crvene zvezde. Do treće utakmice finala protiv FMP iz Železnika Zvezdin kapiten delio je najvišu poziciju sa nekadašnjim kapitenom Lukom Mitrovićem, ali je večeras zasenio i svog dugogodišnjeg saigrača.

Otkako je 2011. godine prebačen iz sistema FMP, pa sve do danas Branko Lazić u svojoj privatnoj riznici trofeja ima tri šampionske krune u ABA ligi, četiri Kupa Radivoja Koraća i sada četiri pehara srpskog prvaka.

Branko Lazić je rekorder po broju odigranih utakmica u dresu Crvene zvezde i zasad ih ima 456. On je 12. februara ove godine pretekao čuvenog Slobodana Nikolića, koji je skupio 429 meča.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara