Ugruvani Beron: Nema šanse da bih propustio finale

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.04.19. | 10:50

„Navijači su bili neverovatni. Ne mogu rečima da opišem koliko nam znače i daju energiju. Nikada se nisam ovako zabavljao, igranje pred ovakvim navijačima je nešto izvanredno“

Crvena zvezda ima jednu pobedu u rukama, a nepunih 48 sati posle ubedljive pobede na startu finalne serije Jadranske lige imaće priliku da upiše i drugu recku i tako dođe nadomak četvrte titule regionalnog šampiona.

Jedan od najzaslužnijih za Zvezdin šou u krcatoj dvorani Aleksandar Nikolić bio je jedan od najvećih heroja plej-ofa - Bili Beron. Iako se posle utakmice požalio na bolove u mišićima, a u jednom trenutku je čak izvrnuo i zglob, američki strelac priznao je da ne postoji šansa da bi propustio finale.
„Dobro sam. Nikada ne bih propustio ovakve utakmice i nema razloga za brigu. Svi se dobro osećamo. U nedelju nas čeka još jedan važan okršaj. Sada je svaki naredni meč najveći u sezoni i moramo tako da ga tretiramo“, potvrdio je Beron posle utakmice.

Izabrane vesti

Tim iznad svega

Sa 19 poena, pet asistencija, četiri skoka i dve ukradene lopte opet se videlo da je momak iz Pensilvanije rođen za velike utakmice.
„To naš posao čini zabavnijim. Ovo su utakmice po kojima vas ljudi pamte i sada nam nedostaju još dve pobede da ostvarimo zacrtani cilj“.

Određene sudije za drugu utakmicu finala ABA Lige

Čestitao je saigračima na izvrsnoj borbi i pokazanoj želji, ali priznao da moraju da se isprave određene stvari kako bi sve izgledalo još bolje u nedelju (19.00, TV Arena Sport, O2).
„Pokazali smo karakter. Oni su igrali vrlo snažno u prvoj četvrtini, mi smo uspeli da ispoštujemo naš plan i napravimo željenu seriju i prednost posle čega oni nisu bili u stanju da se vrate. Odradili smo bolji posao u odbrani. Pogledaćemo snimak u subotu da vidimo koje smo greške pravili, kako bismo ih ispravili u nedelju. Želimo da odigramo s istom energijom“.

Košarkaši Budućnosti: Bili smo mlaki, ubili nas iz tranzicije

Budućnost je odigrala još jednu slabu utakmicu na gostovanju, ali nije se Beron upecao u tu zamku i najavljuje da će branilac titule biti još bolji u nedelju.
„Siguran sam da će početi jako od starta. Ispraviće određene stvari, imaju jako iskusan tim, dobrog trenera. Verovatno će preći na plan B ili C, a mi moramo da im odgovorimo na pravi način. Imamo ceo jedan dan da se odmorimo, ispravimo greške i pripremimo za drugi meč“, objašnjava Beron i za kraj dodaje:
„Navijači su bili neverovatni. Ne mogu rečima da opišem koliko nam znače i daju energiju. Nikada se nisam ovako zabavljao, igranje pred ovakvim navijačima je nešto izvanredno“.

Foto: Star Sport


tagovi

Bili BeronFinale Jadranske lige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara