Trinkijerijeva dopuna: Rade je veliki, bio je katastrofalan danas

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 21:58

“On to zna, ja to znam”

Andrea Trinkijeri dobro raspoložen posle pobede izvojevane pogotkom Radeta Zagorca tri sekunda pre kraja meča sa Crvenom zvezdom. Nakon što je u prvim izjavama posle meča  za Arenu Sport rekao da je Rade veliki, misleći na to da je visok za beka i da je zato akcija išla na njega, na konferenciji za novinare se dopunio pomalo paradoksalnom, ali istinitom konstatacijom.
Danas je Rade bio katastrofalan. Ja to znam, on zna, ekipa zna. Ali nije mi se svidelo što su sa tribina pojedinci bili agresivni prema njemu jer nemamo mi 55 igrača”, rekao je Trinkijeri pre no što se osvrnuo na tu poslednju akciju crno-belih.
Zvao sam tajm-aut,  odlučio se za specijalitet. Trener zvezde je zvao kontra tajm-aut. Rade ima talenat, visinu. Meni je bio potreban takav igrač. On je mogao to da iznese i zato je imao još više  motivacije”, rekao je na konferenciji za novinare.

Pojavio se u majici, bez košulje i sakoa…
Ako me liga kazni što nisam u košulji i sakou, ja ću njih da kaznim jer tamo ima 40 stepeni”, počeo je, a onda se osvrnuo na samu utakmicu.
Jako teška utakmica, ali ovo je bio jedini način da je dobijemo. Zvezda je čekala da malo stanemo. Bili smo predvidljivi. Moramo da igramo sa tempom, brzinom. Oni su veliki, stavili su telo. Bilo je teško… Gledao sam semafor, ali se nisam osećao poraženo. Danas smo dali sve  što imamo, ovo je sve što imamo. Moramo da nađemo energije  za dobru utakmicu u subotu”.

Izabrane vesti

Bilo je i večeras dosta problema. Slobodna bacanja recimo.
Neki  igrači jednostavno nisu  dobri  šuteri. To je teško da se promeni  za malo vremena. Inače bi Šekil dao 50 poena svaku utakmicu. Mi smo dali važne uloge igračima koji nisu imali važne uloge. Nisam očekivao kada je Renfro promašio oba, to me je jedino iznenadilo, obično pogađa”.

Markus Pejdž je bio kratak.
Nismo bili sigurni kako će ova utakmica ići posle  poraza od pre dva dana. Pokazali smo srce. Ovo je najtoplija dvorana za igranje, ali uspeli smo. Znali smo da je važna utakmica, želeli smo da produžimo seriju. Trener je rekao da nije važno kako, nego samo je bitno da dobijemo“, rekao je Pejdž.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara