Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Trinkijerija sele na klupu Asvela, Parker ne želi da priča o smeni

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.10.23. | 11:28

Asvel za vikend ponovo izgubio

Asvel nije imao najbolji početak sezone do sada. S obzirom da su se širile glasine o mogućoj promeni trenera, aktuelni glavni trener Ti Džej Parker se pozabavio tim pitanjem nakon poslednjeg poraza.

Nando de Kolo je izbačen protiv Nantera u nedelju nakon što je dobio drugu tehničku grešku, a Asvel je na kraju izgubio utakmicu, pretrpevši treći poraz u poslednje četiri utakmice u francuskoj ligi (LNB).

Izabrane vesti

Posle meča, koji je za tim označio peti poraz u poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima,

Parker je rekao da ne misli da je tim u lošem stanju.


"Ne bih to rekao jer je još uvek bilo pozitive ove večeri u smislu intenziteta. Bilo je tu, ali moramo to da vraćamo češće, doslednije tokom trajanja meča", rekao je on.

"Ne smemo da gledamo dole već gore. Svaki meč je važan", rekao je Parker o predstojećoj duploj nedelji u Evroligi.

Naravno, kada je tim u nizu gubitaka, oči se okreću ka glavnom treneru. Upitan da li bar neke od grešaka treba da padnu na njega, Parker se složio.

"Mi smo tim, zajedno smo. Naravno, ja preuzimam deo odgovornosti za ono što nam se dešava, ja sam trener. Moramo da pomognemo igračima da budu bolji, da bolje iskažu svoj potencijal", rekao je on pre razgovora. o igračima. "Teško je podneti ove poraze. Ali oni su i dalje dobri, dobro vežbaju. I pokušavaju da to vrate na teren svake večeri."

U prve dve utakmice u Evroligi, Asvel je izgubio oba meča protiv Crvene zvezde i Partizan Mozzart Beta sa ukupnom razlikom od -47. Zbog toga se spekulisalo o mogućoj promeni glavnog trenera u klubu.

Parker nije želeo direktno da se bavi situacijom i naglasio je da i stručni štab i igrači moraju da nastave da rade da bi na kraju pobedili.

"Ne želim da pričam o svojoj ličnoj situaciji. Fokusiram se na sledeći meč. Posle, šta god da se desi, biće", rekao je Parker.

Prethodnih dana se otvoreno pričalo o smeni Parkera, a kao potencijalno ime se pomenuo Vensant Kole, ali i Andrea Trinkijeri koji je prošle sezone sa klupe vodio Bajern Minhen, a sada je bez angažmana.


tagovi

Ti Džej ParkerKK Asvel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara