Trinkijeri: Igramo prvu utakmicu kod kuće, biće dobra atmosfera

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.10.19. | 12:41

"Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima puno iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani", kaže Nikola Janković

Partizan u Areni! Posle osvajanja ABA Superkupa i pobeda na gostujućim terenima u prvim mečevima ABA lige i , crno-beli će u utorak, 8. oktobra po prvi put ove sezone igrati na domaćem terenu. U Štark Arenu, novi dom Partizana, stiže turski Tofaš, ekipa koja je u prvom kolu zabeležila ubedljivo pobedu protiv Limoža. 

Pred sutrašnji duel, trener Partizana Andrea Trinkijeri poručuje da se nada dobroj atmosferi i punoj koncentraciji.
"Da bi naša pobeda iz Venecije nešto vredela, moramo vezati dve dobre utakmice. Posle nekoliko gostovanja, igramo prvu zvaničnu utakmicu kod kuće i moramo biti maksimalno koncentrisani. Moj posao je da spremim ekipu da bude na svom maksimumu tokom svih 40 minuta. Verujem da će biti puno navijača i da će atmosfera biti dobra, što će nam biti dodatna motivacija", istakao je Trinkijeri

Izabrane vesti

Centar crno-belih, NIkola Janković je pred meč sa Tofašom izjavio da je to vrlo dobar protivnik. 
"Prva utakmica na domaćem terenu je veliki izazov za nas da potvrdimo sve dobro što smo uradili na početku sezone. Tofaš je dobra ekipa koja u svom sastavu ima puno iskusnih igrača i u stanju su da lako uvedu utakmicu u ritam koji njima odgovara, ako ne budemo maksimalno koncentrisani. Zbog toga moramo dati sve od sebe u svakom trenutku utakmice", rekao je Janković.

Partizan je uputio i zvaničan apel navijačima koji će se naći u dvorani u utorak od 20 časova.
"KK Partizan NIS ovom prilikom napominje da su sva mesta u Štark Areni numerisana i da će vlasnici ulaznica moći da sednu samo na svoja mesta, za koja imaju kartu. Takođe, deci uzrasta do 6 godina, omogućen je besplatan ulaz na utakmicu, ali ona neće imati svoje sedište već će moći da utakmicu prate sedeći u krilu roditelja ili pratioca. Osim poštovanja numeracije sedišta u dvorani, neophodno da svi prolazi u dvorani budu prohodni u svakom momentu, da se poštuje zabrana pušenja u dvorani, kao i bacanje predmeta u teren ili korišćenje pirotehničkih sredstava", ističe se na sajtu kluba.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara