Trento je dao sve od sebe, ali Virtus ima Tea

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.01.20. | 21:48

Ekipa iz Bolonje stigla do brejka - 73:67

Navijao je Partizan za Trento, umalo je ovaj tim i stigao do izjednačenja protiv Virtusa, ali nije izdržao. Pao je u samoj završnici, a razliku je napravio naravno Miloš Teodosić koji je dao poene kada je bilo najvažnije i odveo svoju ekipu do trijumfa - 67:73. Klasa je večna.

Trento je imao blagu prednost u poslednjih par minuta, ali je Virtus imao Tea. Srpski košarkaš dao je trojku pa dvojku u veoma bitnim momentima i držao je svoju ekipu u prednosti u samoj završnici. Na kraju se ispostavilo da je to rešilo pobednika.

Izabrane vesti

Teodosić je meč završio sa 23 data poena i pet asistencija. Šutirao je 4/5 za dva i 4/8 za tri. Stefan Marković je dodao osam poena. Džulijan Gembl je dodao 13 uz 11 skokova.

Kod Trenta je najbolji bio Foraj sa 24 poena, ali nije imao pravu podršku.

Virtus je dominirao u prvoj četvrtini kada je dao čak 26 poena, i delovalo je da će Virtus lako odraditi ovaj duel. Međutim, kako je meč odmicao Trento se polako vraćao u duel, malo po malo, mic po mic. A onda je Trento na početku poslednje deonice napravio seriju 9:0 i poveo sa 57:54.

Bio je to znak za uzbunu kod ekipe iz Bolonje...

Naravno, odmah je Teodosić odgovorio na to trojkom za svoj 16. poen na utakmici. Jako su to bili važni poeni. Potom je Kraft ukrao loptu Teodosiću, a srpski plejmejker je dobio nesportsku grešku. Sve to je obećavalo da ćemo gledati neizvesnu završnicu.

A tamo je Teo svoj na svome...

TOP 16 - 3. KOLO

GRUPA E

Utorak

Darušafaka - Partizan 65:63
/Demir 13 - Zagorac, Pejdž 13/

Trento - Virtus Bolonja 67:73
/Foraj 24 - Teodosić 23/

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara