Komentari na vest

Titula ABA lige bi jedina dala smisao boravku Nikole Topića u Zvezdi

V

Voletr

pre 4 dana

Dete je izjavilo da mu je MEGA voljeni klub, dok u CZ stagnira.
M

M. Nikolić

pre 9 dana

Gluplji tekst u životu nisam pročitao. Dečko ima tek 18 god. Šta je pusac hteo da kaže, da je trebao sa 16 da ugra za prvi tim? Bilo bi lepo da neko stručan pročita tekst ore nego što se objavi
k

kakav glup tekst

pre 10 dana

Nikola Topić izlazi na draft, to ne znači da će da ide u NBA odmah, već će znati koji je klub na njega stavio pravo. Zašto bi išao tamo da propadne kada ovde može bar 6 godina igrati Euroligu i kao zreo igrač otići u NBA da se malo igra košarke. Šta fali Miciću što je ovde igrao kao zmaj, pa na kraju karijere otišao da se rekreira.
O

Ok

pre 10 dana

Ne pali se ovo bi trebalo da unese nemir u Zvezdu. Poplasio se klub ljubavi. Panika lupetaju samo tako. Steta sto se Hanga povredio. Top ostaje i naredne sezone.
U

Uvuvzvzv6

pre 10 dana

Crkni, pukni od ljubomore! Inače tata ti je nenormalan. Ima 20 igrača koji nisu igrali Evroligu i nisu se pobili sa ,,tim zverima".Vremena se menjaju i ja,sam gledao Beočin a vidi i stotinjak i nešto Nba utakmica uživo plus LSU 6 sezona...Sedi dole nemaš veze, dobija Srbija vodju kakvog nije imala 20 godina.I da naravno Cvezda šampion!
K

Kažem

pre 10 dana

Ja, nisi ti u vinklu. Svađaš se sam sa sobom.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Prosle god nisu osvojili nece ni ove zivi bili pa videli 😂😂😂
@

@@@@

pre 10 dana

Mali Topić je suštinski marketinška priča. Ono:Simanić zvezdin Kukoč,čekajte da vidite Aranitovića čudo jedno a tek Radanov! Biće Radanov igračina. E na tom nivou.
а

а тек

pre 10 dana

Лазаревић....звездин Скоти Пипен...
I

Ibubuvuvz

pre 10 dana

A šta reći za đeda Žotu i njrgov podmladak? On opet usro sve perspektivno! Smailagića iz Golden Stejta, Tristaća iz Reala, Koprivicu iz NCAA, Jareta iz Evrolige...Ovi naš su bar bili u najavi dok Najveći usro sve što je dobio.
I

I jos

pre 4 dana

Branko Lazic, JELEN...pivo.
V

Vo iz Tilave- Rade

pre 10 dana

Izgubljena sezona za njega i iskrene navijace Zvezde. Covic je na dobitku.Kako god da okrenes na najvecem gubitku je mladi Topic a najmanje je kriv. Mora da nam bude jasno cim su ga pustili ili oterali na pocetku sezone njemu se san ugasio o ne igranju u EL. Posle ga je doktorcina pod pritiskom vratio. Kako se to desava redovno. Mladim igracima ne da sansu ali zato Covicevi heroji imaju do iznemoglosti. Srecno tebi Topicu bilo. Idi i ne vracaj se. Boraviti u Zvezdi kao mlad i Zvezdas je samoubistvo. Da ne nabrajam mnoge kao sto su Borisa,Cosic itd..
Y

Yes sir

pre 10 dana

Opa, krenuo hibridni rat. Da se mali Topic nagradi ABA likom. Pa, ljudi moji da li je ovo moguće i dokle to ide?
a

armija

pre 10 dana

Sta bre pricate? On nema nijednu sezonu u EL a igrace odmah u NBA... Igrace u Evropi i to vrv u Zvezdi jos dve-tri god, pa ako bude ono sto se ocekuje, NBA...
D

Donnie Brasco

pre 10 dana

Govorimo o tome da ako bude draftovan u top 15, verovatno i 10, on ide u NBA, nema te Zvezde i Eurolige koja može da ga zaustavi. Desetine miliona su u pitanju. Nema Čove, Ostoje, Delija, Grobara…..
@

@armija

pre 10 dana

...top 5 pik ce da igra u evropi jos godinu-dve? ajde sto ne znas nista, nego sto predtavljas kao da znas sve. sle dece sezone on igra nba preko 20 minuta u proseku. neko ce da potrosi pravo na petog pika da bi ga ostavio u evropi, svasta.
@

@armija

pre 10 dana

...koliko vembi ima u EL?
@

@Doni br...

pre 10 dana

Tamburaće u razvojnoj ligi, kako možrš sam sebi dati nik Doni Brasko, odvratan lik.
T

TAKOO JEEE

pre 10 dana

Jbu@BFC Beocin sa trenerom Mutom Nikolic...Milenku Topicu dodas Vladu Kuzmanovic, Zeljka Vucurovic,Smiljanica, Kusmuha, Topalovica i suteva iznand glave...Dobra se kosarka tad igrala , nasa i domaca...Okk Bg, Radnicki Cip, Beobanka, Tg Borovica , Iva Sabac, Beovuk, Zdravlje Leskovac, Borac Cacak,Vojvodina, Spartak...BFC igrao finale , Smiljanic i njegov promasaj...
a

arhitekt

pre 10 dana

Ja "Malom Topiću" želim svu sreću ovoga sveta, da mu se više nikada ne desi povreda koja će ga odvojiti od terena a to bi značilo da bi on ispunio sve svoje dečačke snove i u Zvezdi a kasnije naravno i u NBA ligi. Namerno kažem kasnije jer silno želim da ga svi mi gledamo još 1-2 u Zvezdi taman da ode u Ameriku i fizički i mentalno spreman. Znam da je zov NBA lige i ogromnog novca preveliki za sve ono što Evropa nudi ali siguran sam da za Topića ima vremena. Pa njemu je tek 18-19 godina...mislim da je put kojim je išao Bogdan Bogdanović put koji treba da sledi. Nekako sam ubeđen da će ga otac ispravno posavetovati da ostane u Srbiji i Zvezdi i da ode u NBA ligu kao trofejni igrač koga će svi ceniti, voleti i pamtiti. On je budući vođa naše reprezentacije uz Jovića i Đurišića i bilo bi baš bezveze da "maše peškirom" 1-2 dana bez obzira na kvalitet.
b

b3e

pre 10 dana

Ne nebi, decko je u Zvezdi trenirao i postao NBA potencijal.
п

помешај сиву

pre 10 dana

и златну........
S

Svi u Pionir

pre 10 dana

Finale ABA lige po svaku cenu moramo igrati u PIONIRU jer ga se dusmani plase nenormalno,cak punih 11 godina niko nas u finalu tamo dobio nije,Arena nije nasa kuca,i tamo imamo duplo slabije rezultate nego i Pioniru,zato Covic i uprava kako znaju i umeju da finale premeste u Pionir jer uz prednost domaceg terena tamo niko nas dobiti ne moze na 3 pobede,smem da potpisem!
S

Sasa 79

pre 10 dana

Jos da pojasnis kako 11 hiljada prerplatnih karata spakovati u halu od 7-8 hiljada
S

Sever4ever

pre 10 dana

Slazem se potpuno👏 I ja isto sam to pricao godinama u nazad,Pionir je nasa Neosvojiva tvrdjava vise od pune decenije u nazad,nikada Arena nece biti toliko dobra i akusticna kao Pionir jer je manji prostor tamo i mnogo veci pritisak navijaca sa tribina,igraci igokeje su naviknuti na Arenu jer tamo igraju cele sezone i treniraji,zato je Pionir za njih Neosvojiva tvrdjava gde su sve ABA i KLS titule pogubili u zadnjih 11-12 godina za redom kad je Zvezda imala prednost domaceg terena,i zato moramo to ponoviti i ove sezone u Pioniru!
Z

Zbogom EL

pre 10 dana

@Sasa 79 Ma samo nek ste vi ispali iz EL tako sto smo pustili Efes,to je najbitnije,ne brini se ti za Zvezdine navijace!
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Evo ja prvi kao vlasnik sezonske pristajem da ne idem, smao da se igra u Pioniru. Ako ja treba da gledam na tv-u da ih mi nasamaramo, pristao sam odmah.
2

24.232

pre 10 dana

Kada bi se znalo ko ce kada da se povredi, mnoge stvari bi bile smisljenije... Kao da se on vratio povredjen, a ne u strasnoj formi ?!
X

Xyz

pre 10 dana

Ovde se Zvezda nista ne pita, NBA klub koji ga izabere platice obestecenje i kraj price
Д

Да, да...

pre 10 dana

...како да не. Исто као што се Партизан не пита за Аврамовића.
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Nece NBA klub da plati nista, jer oni to ne placaju. Daju 750k dolara za trening konpenzaciju i to je to, ostalo pokriva sam igrac, odnosno verovatno Misko u ovom slucaju. Obestecenje je 4 miliona koliko sam uspeo da saznam.
N

N1204

pre 10 dana

Ovde do izražaja dolazi "strucnost" u klubu ,dečka koji ce biti medju 5 na draftu ti ne stavljaš u svoj roster nego ga šaljes u Megu na pozajmicu.
J

JT

pre 10 dana

Da je ostao u klubu ne bi ni prosao na draftu. Bice top pik iz dva razloga. Prvi je slab kvalitet drafta, drugi je sto je igrao u Megi.
@

@ n12

pre 10 dana

...upravo to sto ce biti u top5 govori o strucnosti u timu. da je proslu presedeo na klupi iza kampaca ili pocetak ove iza sabaza i teodosica, borio bi se mozda za drugu rundu. kao da je on doveden iz afrike, a ne da ga je zvezda napravila. drugo, zvezda za ovu sezonu nije mogla ni da bira, jer on nije imao ugovor i trazio je da ide u megu, da zvezda nije pristala on bi lagano potpisao ugovor sa megom i zavrsio pricu.
T

To

pre 10 dana

Je katastrofalna odluka, on ovakav nema šta da traži u Nba ligi. On u evropskoj košarci nema ozbiljnu utakmicu, sad svi misle kako je Jokić uspeo, ali mislim da je to jedinstven slučaj. I ražnatović se čudio Jokićevom uspehu.
J

Jbubuv

pre 10 dana

Kako uspeva Čančar, Tristać...otidji malo na USA sajtove koji se bave ovom problematikom...tamo se recimo raspravlja da ki da ga draftuje San Antonio ili recimo Vašington...Ne valjamo kao ljudk nikako...Imamo to smrdljivo u sebi a kako ćeš ti tamo, a ko si ti da uspeš? Ti mislis sediš, dangubiš i kuckaš i ostalo svi tako...
@

@jbu..

pre 10 dana

Ti nisi normalan, ništa ti nisi skapirao. Momak nema ozbiljnu utakmicu u evropi i on će igrati sa onim aždajama. Neka odigra dve sezone u evropi, ali ozbiljnije i onda neka ide. Niko nije ljubomoran na njega, nego mu baš želim da uspe. Ja kad sam gledao njegovog ćaleta u BFC-u, ti nisi ni bio rođen, a verovatno ni ne znaš za taj klub, sada već bivši.
P

Pikolink

pre 10 dana

Pa ni Vembanjama i Janis nisu imali ozbiljnu utakmicu pa eto ti. Da je glodar, pisali biste da ce za 2 god biti mvp
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Svaka cast vama i vasim godinama, i verujem da je BFC bio dobar tim, gledao sam malo Milenka, bio je veliki igrac, ali vi jedno na razumete... On je privaljen na NBA draft, on ce biti top 5 pik, automatski ima zagarantovan ugovor na 3+1 za nekih 15-20 miliona. Da li ce on uspeti tamo ili ne, to nije tema, tema je da on u tom slucaju mora da ide! Zvezda tu takodje ne moze nista, osim sto je zasticena u vidu ugovora, obestecenje iz ugovora pokriva sam igrac, a ne, NBA fransiza, cifra je propisana ugovorom. Najvislji plikovi, odmah idu u svoje ekipa i postaju deo tima na garantovanom ugovoru.
G

Grajan

pre 10 dana

"ponajviše jer je kao mali gledajući oca navijao i sanjao o danima kada će pred punim tribinama istrčati na teren Pionira ili Arene" Nikola imao tri godine kad je Milenko završio igračku karijeru, a Milenko je poslednji put obukao Zvezdin dres šest godina prije nego što mu se sin rodio. Znam da neke stvari zvuče lijepo na papiru, ali ne bi bilo loše da konsultujete činjenice.
V

Vuk 981

pre 10 dana

Gledao ga je kao trenera Zvezde
L

Lakrdija

pre 10 dana

Bože dragi, pa valjda postoji i želja da igraš za voljeni klub, koji god to klub bio..
l

loll

pre 10 dana

inace ako si bez tltule onda nema smisla
F

Finale u Pioniru

pre 10 dana

FINALE ABA DA IGRAMO U PIONIRU,TO JE NASA KUCA,TAMO NAS NIKO U FINALU POBEDIO NIJE CAK 11 GODINA!
Z

Zvezda le

pre 10 dana

Pa toliko godina i postojimo
1

1100

pre 10 dana

Tamo vi divljate godinama...pljujete..bacate stolice...ulecete na teren...to je ta vasa nepobedivost...cista sportska prica...
G

Gubite Aba

pre 10 dana

@zvezda i 1100, Vidim da Strah u vama izmice kontroli,bojite se Pionira ko djavo krsta,jer znate da tamo gibite u ABA finali 100% provereno,tako ce i biti na kraju ove sezone!
К

КНД БНД

pre 10 dana

И даће - САМО НАПРЕД ЗВЕЗДО!
n

nidza1981

pre 10 dana

nikad losiji draft i zato ce pametno da iskoristi situaciju i zgrabi top 10 poziciju... Citajuci komentare bukvalno nema igraca kome predvidjaju uspesnu NBA karijeru
U

Uvuvvuvivuuvv

pre 10 dana

Imaš sto godina i mrziš dečka! Stam te bilo! Posle ćes da se čudiš kad preskoci Evropsko! Veze nemaš sa zivotom.Gledam na američkim sajtovima, žele mu dobrodoslicu..Koliko smo lošu ljudi, oni vide belca ,stranca i drago im da dolazi a mi našem želimo zlo...
G

G

pre 10 dana

Steta pa ce ostati i bez nje. ZDMP