Teodosić pričao o Zvezdi: Nije bilo nikakvih pregovora

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.07.19. | 14:23

„Žao mi je što se stvorio takav ambijent da sam ja ispao loš i da neću u Zvezdu“, poručio je srpski as

Mnogo se prašine podiglo oko dolaska Miloša Teodosića u redove Crvene zvezde. Prema nekim navodima, postojala je realna šansa da kapiten košarkaške reprezentacije Srbije zaigra u dresu crveno-belih, ali se on na kraju odlučio da karijeru nastavi u Virtusu iz Bolonje.

Na okupljanju reprezentacije Srbije, srpski plej je objasnio da kontakta sa Crvenom zvezdom uopšte nije ni bilo, te da su sve zapravo bile medijske spekulacije.
„Mogu da kažem da nisam imao nikakav kontakt sa Zvezdom, niti sam sa bilo kime pregovarao. Jako mi je žao što se stvorio takav ambijent da sam ja na kraju ispao loš i da neću u Zvezdu. Nisam ni siguran koliko je bilo realno da se to desi u ovom trenutku“, poručio je Miloš Teodosić.

Izabrane vesti

Srpski plejmejker je u međuvremenu potpisao trogodišnji ugovor sa italijanskim Virtusom u kojem će zaraditi oko 5 miliona evra. Kaže da je pozitivno iznenađen dočekom u novom klubu.
"Veoma sam prijatno iznenađen i dočekom i samom organizacijom kluba. Drago mi je da sam tamo i čeka nas jedan veliki posao i mnogo toga je pred nama. Verujem u ceo tim i igrače", rekao je Teodosić.

Napomenimo, Miloš Teodosić je nakon napuštanja NBA lige rešio da do kraja prethodne sezone pauzira, a da tek tokom ovog leta pronađe sredinu u kojoj će igrati. Pominjao se povratak u CSKA iz Moskve, te dolazak u redove Crvene zvezde. Kontakti su postojali i sa čelnicima Virtusa, koje predvodi naš selektor Aleksandar Đorđević, a ispostavilo se na kraju da su oni upravo bili i najkonkretniji.

O predstojećem Svetskom prvenstvu, rekao je da postoji veliki broj ekipa za koje smatra da mogu da napadnu medalje.
"Mislim da nas očekuje veoma jako prvenstvo i da čak osam do deset reprezentacija konkuriše za medalje. Mi smo jedna od njih. Neće biti lako, na nama je da se spremimo i da damo sve od sebe na ovom prvenstvu", ističe Teodosić.

Za sebe ističe da je u dobroj formi.
"Osećam se sasvim dobro, radio sam individualno. Raduje me što su svi momci tu, imaćemo manje izmene, neki će igrači doći kasnije. To nam neće smetati da se još bolje spremimo i da odigramo još bolje. Ide mi se, jer dugo nisam igrao i jedva čekam da odem na planinu i pomerim se iz Beograda. Svima će prijati odlazak na Kopaonik i naredne dve nedelje ćemo iskoristiti da se što bolje spremimo".

Kaže da jedva čeka da obuče dres nacionalnog tima.
"Ne mislim da volim da igram više od nekoga ko je ovde. No, mislim da ovde svi na prvom mestu igraju iz ljubavi i da daju sve od sebe. Sigurno ćemo uživati".

Kompanija MOZZART je ekskluzivni Beting partner Košarkaškog saveza Srbije!

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara