Regland ide u Darušafaku

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.07.19. | 08:32

Igraće u Evrokupu

Sada se zna gde će Džo Regland nastaviti karijeru. Odgovor je - Darušafaka. 

Regland će zvanično karijeru nastaviti u klubu iz turskog šampionata i Evrokupa, ugovor je na jednu godinu.

Izabrane vesti

Regland je igrao u Crvenoj zvezdi prošle sezone, a u najvažnijem delu sezone imao je veliki problem sa povredom, morao je da rešava to i nije mogao saigračima da pomogne na parketu u završnim borbama za titulu u ABA ligi, te Superligi Srbije.

Regland je iskusan igrač, ima 29 godina, a posle Crvene zvezde ide u Darušafaku. Najavljivano je da neće nastaviti da igra u crveno-belom, Zvezda će tražiti drugačijeg plejmejkera, istekao mu je i ugovor pa kao slobodan igrač ide u Tursku. 

Darušafaka će igrati u grupi C Evrokupa gde se još nalaze Uniks, Cedevita, Huventud, Breša i Nanter.

Amerikanac sa liberijskim pasošem je prošle sezone u proseku igrato 22 minuta u ABA ligi i postizao 11 poena uz dva skoka i šest asistencija po utakmici. Krasio ga je fenomenalan prodor po levoj strani, imao je dobrih poteza, ali nekako se nije baš najbolje uklopio u tim, povrede su ga omele i to je sve doprinelo da ne ostane u Zvezdi ovog leta, već da kao slobodan igrač promeni sredinu.

Pre Crvene zvezde je igrao još za Lokomotivu iz Krasnodara, Skandone, Karšijaku, Olimpiju iz Milana, Kantu i Mursiju. Naredne sezone ćemo ga gledati ponovo u Evrokupu.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara