Komentari na vest

Rakočević: Jokić i Evropljani promenili NBA; Nejpir izvanredan, ali nije osetio Zvezdu

M

Ma joooooj

pre 13 dana

Nije osetio zvezdu, pa nije došao u košarkaške velikane Real, Barsu, Pao, Partizan nego u efempe.
P

Pamti Zvezdasu

pre 13 dana

Kad mi neko spomene ovog kadra DBa ja se setim kadra grobarskog u nasim redovima. To je Rakocevic. Covek koji u zadnjem napadu za pobedu hoce da zakuca preko Radje. Covek koji kao kapiten u odlucujicim napadima kad smo mogli dobiti partizan sa 50+ izlazi sa loptom u aut,dodaje pogresno loptu i naravno gubimo utakmice. Covek preko koga protivnicke ekipe idu na nas kos. Kao sad preko Nedovica,nekad Kapicica itd. Nikad Zvezda nece stati na noge dok se ne resi svojih grobara. Rakocevic je mogao biti gospodin. Ovako je izsluzena mustikla koji ce sa Covicem,verovatno Mokom i slicnim da nam vedre i oblace Zvezdom.
1

1980

pre 12 dana

Bio je paljevina kad je bio mlađi to stoji. Da ulazi u Zvezdu to ne znam.
D

Dejni

pre 13 dana

Aco legenda. Svaka mu čast za rad. Ne znam zašto, ali drag covjek. Izbaci bas dosta informacija koje barem ja nisam čuo. Na komentare odgovori sasvim normalno i strpljivo. Uzme vremena za komentar i odgovori ti roman ako je potrebno. Želim mu sto veći uspjeh.
G

Grobarcina

pre 13 dana

Tako bilo i sa Kampacom pa izduvali
d

d.g.

pre 13 dana

Nba još malo pa nije sport već je bitan šou. Nisam siguran da bi Jokić u el imao skoro svaku utakmicu dabl dabl. O tripl dablu bi mogao dva puta u sezoni. Nba i evropska košarka su se u zadnje dve decenije toliko odaljili da su to različiti sportovi. U današnjoj nba Rodman ne bi imao mesta jer je bio vrhunski defanzivni i prosečan ofanzivni igrač.
G

Grobarcina

pre 13 dana

U fmp svako ko dodje odigra katastrofalno nije nista cudno
C

Cccc

pre 13 dana

Rakočević je u pravu, evo primer Jokica i kad se odazove jedva 10 poena i pokoja asistencija i skok po utakmici a u NBA sipa, skače i asistira ko lud. Doncic isto ograničen na dvaestak poena grk slično.
S

Slaba odbrana

pre 13 dana

Cccc-Ne prdi sreće ti.Ako nisi ispratio nijedan njegov meč u reprezentaciji nemoj onda da izmišljaš i lupaš gluposti....