Luis Skola
Luis Skola

Potpuno iskreni Luis Skola: Mnogi su me gledali kao ludaka pre dve godine, ali izgleda da nisam baš toliko lud

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.19. | 18:40

Emotivni istup argentinskog asa posle plasmana u finale Mundobasketa

Smejali su mu se i sumnjičavo vrteli glavom kada je izjavio da ga ova generacija Argentinaca podseća na onu čuvenu s početka 21. veka u kojoj su igrali Đinobili, Skonokini i ostali asovi Gaučosa.

Legendarni Luis Skola je jedini preostali igrač iz te stare garde koji je maestralnom partijom protiv Francuske (28 poena, 13 skokova) odveo Argentince u veliko finale Mundobasketa u Kini i morao je da podseti novinare na neke ranije izjave.
"Pre dve godine sam vam rekao nešto... Ovaj tim me podseća na zlatnu generaciju. Mnogi su me gledali tada kao ludaka, ali danas, izgleda i da nisam toliko lud jer smo na istom mestu gde smo bili i 2002. godine", podsetio je Skola.

Izabrane vesti

Druga strana argentinskog tima: Laprovitola zaigrao košarku zbog Duška Dugouška, Dek probacivao loptu kroz volan od traktora

Sjajni Argentinac sa 39 godina ubacuje svim rivalima po 20 i više poena, igra kao pravi MVP, a pritomi mlađima pomaže bogatim iskustvom.
"Volim da igram košarku, da radim razne stvari na terenu. Osećam da mogu da igram i malo mi je neprijatno kada mi kažu šta sve donosim svlačionici i klupi. Došao sam ovde da igram i osećam neki unutrašnji sukob, ali volim da igram i to je ono što želim da radim", poručio je Skola.

Iskusni majstor će imati priliku da u nedelju od 14 časova zaokruži fantastično leto, a na putu do besmrtnosti stoji mu samo još Španija. Lep izazov... 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara