Komentari na vest

Petrušev o sumnjivoj odluci: Sudija izabrao da reši utakmicu sviranim faulom (VIDEO)

m

milo123

pre 13 dana

Kad bi neko za ovo u jukra na basketi tražio faul - dobio bi batine. Kao što neko reče dole, ovakvih kontakata na tekmi milion ima, i da ga dosudiš pri ovakvom šutu, gde igrač očigledno ne nepada šut nego traži faul - stoga ni ne treba da se svira faul na šutu. Čovek nije šutnuo na koš, nego je bacio ciglu. Ljudi poput Hardena uproaštavaju igru. Pada mi na pamet Nando de Kolo. Fuj.
D

DrvoMama

pre 13 dana

Fico pravac policija da se resi to
D

Duljaje odlazi

pre 14 dana

Faul čist kao suza.
M

Miloscgichi

pre 14 dana

Kontakta ima dva, za sve one neuke koji od juce prate one male lavice iz predgradja. Prvo mu je nabio ruku u dribling i kad je to video covek normalno dize se na sut i automatski dobija kontakt, plus ima kontakt na podlaktici pri samom sutu. Ovo ne da je faul nego primer iz udzbenika kako iznuditi faul i kako sa druge strane ne braniti sutera, nikako ruke u dribling zato sto samim pokretom na gore i dizanjem na sut dobijate faul. Pitajte doncica, jokica, karija i ekipu ili pogledajte malo pa ce vam biti jasniji. A ovaj petrusev moze biti ljut samo na sebe sto je ispao pglu, nista vise i nista manje od toga. Oni koji gledaju snimak i misle da nije faul nek predju neki drugi sport da prate posto oci za ovaj nemaju apsolutbo ni malo.
B

Broj 1

pre 14 dana

Ni prišlo faulu.
M

Mi

pre 14 dana

Bilo je malo kontakta, ali nije trebalo da se svira s obzirom šta su sve propustili da sviraju tokom cijele utakmice. Utakmica je bila prava rudarska sa mnogo kontakta i na kraju se nađe pametnjaković da on odluči meč. Doduše bekovi Oli su izgubili utakmicu, bacali su cigle na koš, prije svih Gos, on se očigledno čuva samo za Partizan.
(

(ko)lektor

pre 14 dana

Sudije su odlucili??? Ajde sto ne znate padeze, nego ni rod ne umete da pogodite
K

Ksjsnsjwj

pre 14 dana

Ne bi bilo loše da se sudijski kriterijum nekako objavi pre utakmice a ne da ova tri dajguza malo malo stoje na centru i skrivaju usta rukama kao da su mafijaški bosovi.Ovo se igra zbog publike i za publiku a ne da bi se oni izivljavajući provodili na ovim monitorima! Ovaj Slovenac Pukl moze da sudi iz Maribora ili iz koje je već slovenačke pm ne mora ni da dolazi na utakmicu.Sjebaše sport koji volim!
A

Aleksakg

pre 14 dana

Idi ga prijavi u policiju, proceduru več znaš
G

GostO

pre 14 dana

Pocelo je sve da bude sprdnja. Kontakt smesan da se u poslednjoj sekundi produzetka na neresenom rezultatu dosude bacanja. Postoji nepisano pravilo da se fauk u takvim situacijama sudi samo kad "sikne krv", iliti kad je toliko ocigledan da ne mozes da ga zanemaris. Ovde je sve samo ne ocigledno. Pocele su sudije da ocigledno navlace za neke klubove, i to je pocelo da se jako puno vidi. A to znaci da se opasno preteruje sa tim.
D

Duljaje odlazi

pre 14 dana

Pazi druže, faul pri šutu možda i nije bio, ali kontakt pre šuta je bio sigurno, i tu nema dileme.
G

GostO

pre 14 dana

O kom ti faulu pricas? To sto ga je pipnuo rukom? Pa ako je to faul, onda bi trebalo do prekosutra da se sutiraju bacanja, jer tokom utakmice imas 36637447 takvih kontakata. Ni jedno ni drugo ne smeju da se dosude. Jako jednostavno, jer na taj nacin resavas utakmicu, a verovatno si propustio ko zna koliko takvih faulova tokom utakmice.
D

Duljaje odlazi

pre 14 dana

Gosto, grešiš druže, prvi kontakt ga je izbacio iz balansa pred šut, a to je faul čist kao suza.
I

Ivan3333

pre 14 dana

"Rekli su mi da je faul ali on je trazio kontakt". Svu svoju kosarkasku inteligenciju je pokazao ovom recenicom.
U

Ububuvvzvc

pre 14 dana

Eto ti si inteligentan!
O

Ovoo

pre 14 dana

verovatno bi ovo samo svirao Pukl Zeljku nad panterom i niko vise...ovaj Amer sam trazio kontakt. uzas kakav status imaju Ameri sve im sude
R

Realno1

pre 14 dana

Cista kradjaaa
1

125

pre 14 dana

Nema veze sa fauolom
G

Grr

pre 14 dana

Sumnjiva ofluka? Za koga?
U

Uhuvugu

pre 14 dana

Pa za Žotu bi bila!!!
V

View

pre 14 dana

Igraš odbranu rukama i onda se čudiš, praviš lud.
U

Uvuvuvugu

pre 14 dana

Hahaha..ala ga mrzite
K

Kh

pre 14 dana

Ovo ne bi svirali ni u hagu
R

Rođenu majku

pre 14 dana

bi prodao ti spominješ Hag.
T

The Black Crowe

pre 14 dana

Ipak je nešto naučio u KKCZ, da ne govori istinu. Napravio je dva faula, levom pa desnom rukom. Ali nikad ne priznaj, ni u policiji.
j

jbg

pre 14 dana

Šteta, odigrao je odlično i napravio glupost.
x

xYz

pre 14 dana

Šta rade Bodiroga i Boltauzer auu
p

player

pre 14 dana

ocigledna je amerikanizacija evropske kosarke i realno je ocekivati da ce se ovakve stvari sve vise svirati
M

Mile Zeleznik

pre 14 dana

Ovo nije faul samo kad igras za fmp iz Zeleznika, naucio taster kod postenog nebojse da krade, pa mislio moze tako i u Evropi. Najbolje da ide u stanicu da prijavi kradju hahaha. Filip taster!

Mladen

pre 14 dana

Kakvi mucenici komentarisu majko mila, pa Filip kako ti kazes taster je postigao vise od tebe i takvih jajnika milion puta vise.Tugo i bijedo nejaka.
Z

Zdmp Pudlica

pre 14 dana

Bojim se da gubimo Aba ligu 😢😢😢
Г

ГостГост

pre 14 dana

Фаул био био неспоран у већини ситуација. Леву руку држи на Паркеровој руци. После у тренутку шута, десном га можда и не качи. Колико се овакве ствари свирају у оваквим тренутцима, не знам.
M

Miskelinjo

pre 14 dana

Pa da ti ovo ne sviraju - navikao si igrajuci za mutanta, nisi ti kriv decko...
D

Drvo

pre 14 dana

Pazi šta radiš u prodavnici parfema Matej. Kamere su svuda, nisi sam.
K

KPZ

pre 14 dana

Aaa ste videli kako zalepio Veselog? malo vam krivo?
B

Bibibib

pre 14 dana

Ne kradi! Pozdtavio te,Tom Ford
J

Junker

pre 14 dana

Razne odluke su sudije donosile ove sezone, ocigledne greske, sumnjive odluke, neke nejasne (preko pola Olimpijakos-Partizan i preko pola Zvezda s kim vec), cak su i sinoc ostetili Olimpijakos ranije, ali ono je bio cist faul Petruseva i tu nema govora. Trazio kontakt kao sto traze mnogi, npr Teodosic je doktor za te situacije.
@

@junker

pre 14 dana

...kada bi se onakav kontakt svirao svaki put po 6 igraca bi zavrsilo vec na poluvremenu zbog 5 licnih. pogotovo sto napadac ide u napred, na nameran kontakt a loptu baca samo reda radi ka kosu.
@

@@junker

pre 14 dana

A kad bi se Volkapu ista sudilo sto bi trebalo ne bi docekao cetvrtu cetvrtinu nikada. Faul jeste bio, e sad bas u tim momentima suditi takav faul, sta znam.. Ali ako jeste faul, onda je faul. :D
J

Junker

pre 14 dana

To jeste kontkat, dakle to je faul. Postoji intenzitet kontakta i slobodna procena sudija da odluci kad je sta faul. Problem je sto sudije menjaju kriterijum i tako kvare meceve. Puste jacu igru i onda posle sviraju sve. Faul je bio i tu nema diskusije.
B

Bkbjbbvuvvz

pre 14 dana

A Kevin Panter nevinašce! Pravi rakar komentar kao fol objektivan onda,sppominje 2 Zvezdina igrača! Čekamo vas!