Zatresao se San Mames, Bilbao ima sve u svojim rukama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.02.20. | 22:56

Iker Munijain je postigao pobedonosni gol protiv Granade u polufinalu Kupa Kralja - 1:0

Sada kada u završnici Kupa Kralja nema Barselone i Real Madrida, rastu drastično šanse nekim klubovima koji ne osvajaju tako često trofeje da se domognu jednog takvog vrednog. Tako je Atletik Bilbao imao večeras šansu da igra prvi meč polufinala protiv Granade, i možemo da kažemo da su Baski odradili dobar posao jer su dobili sa 1:0 (1:0).

Nisu primili gol na svom terenu, tako se može reći da sada drže sve u svojim rukama.

Izabrane vesti

Najvažniji momenat utakmice dogodio se u smiraj prvog poluvrmeena. Injaki Vilijams je imao prijem ramenom, lepo je prošao po levoj strani, proigrao je Munijaina, a ovom je preostao samo lakši deo posla pa je iz peterca zatresao protivničku mrežu.

Domaći su toliko slavili gol da se San Mames pošteno zatresao, međutim, ta radost je prvo morala da sačeka reakciju iz VAR sobe. Ipak, sudija Alehandro Ernandez je pokazao na belu tačku i to je značilo da Bilbao ima ključnu prednost. I na kraju je uspeo da je zadrži do kraja.,

Atletik Bilbao je došao do drugog gola na startu drugog gola u 50. minutu, međutim, glavni sudija ga je poništio jer je Jeraj Alvarez bio u ofsajdu.

Ako je VAR bio uz Bilbao u prvom poluvremenu, to u drugom nije bio slučaj. Kapa je postigao gol, ali je on poništen posle gledanja snimka zbog ofsajda Vilijamsa.

Do kraja utakmice nije bilo promena. Imaće Bilbao za čime da žali jer je mogao pored ovog jednog da postigne još jedan gol sa kojim bi praktično mnogo toga rešio, ali i ovako Baski imaju sve u svojim rukama. Eventualno jedan gol u gostima značio bi praktično i prolazak dalje, a to je - finale Kupa.

U drugom polufinalu sastaju se Real Sosijedad i Mirandes.

ŠPANIJA, KUP - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda

Bilbao - Granada 1:0 (1:0)
/Munijain 42/

Četvrtak
21.00: (1,40) Sosijedad (4,50) Mirandes (8,50)

*** kvote su podložne promenama


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara