Partizan protiv Budućnosti napada rekord ABA lige star deset godina

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.02.20. | 11:05

Navijači hrle u Arenu

Partizanovi navijači na talasu optimizma. Velika pobeda u Bolonji dala je crno-belima dobre izgleda da ostave dubok trag u aktuelnoj sezoni Evrokupa, ujedno rasplamsala euforiju među Grobarima, željnim da što pre vide miljenike na delu. Prvi naredni meč ekipa Andree Trinkijerija igra u nedelju od 18 časova protiv Budućnosti, a kako sad stvari stoje na njemu bi mogao da padne rekord ABA lige kad je reč o poseti.

Trenutno je u vlasništvu Cibone, pošto je u zagrebačkoj dvorani okupilo 16.200 gledalaca da posmatra finalni duel regionalnog takmičenja aprila 2010. kad je Dušan Kecman trojkom 0,7 sekundi pre kraja doneo prsten klubu iz Humske 1. Rekord je u opasnosti, jer je prema saznanjima MOZZART Sporta Partizan za derbi sa Podgoričanima, dosad, prodao sve ulaznice za „nivo 200“, na koji može da se smesti 9.000 ljudi.

Izabrane vesti

Kako je do susreta ostalo još dva dana postoji realna šansa da se u Beogradskoj areni nadmaši pomenuta poseta iz glavnog grada Hrvatske, pa da u sezoni kad grbi putevima stare slave, Partizan pomeri granice u još jednom segmentu.

Inače, cene ulaznica za najzanimljiviji susret 19. kola ABA lige koštaju:
Tribine, Nivo 400: 200 dinara;
Parter - 1.000 dinara;
Standard 2 - 800 dinara;
Standard 1 - 1.000 dinara;
Superior - 1.400 dinara;
Sky Box (Pojedinačna mesta u loži) - 5.000 dinara.

Napomena: Deca do 14 godina mogu prisustvovati utakmici besplatno u pratnji odraslih, uz preuzetu besplatnu ulaznicu. Deca uzrasta do sedam godina, mogu ući i bez ulaznice, ali neće imati svoje sedište već će sedeti u krilu roditelja/pratioca.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara