Partizan i Mozli – dogovor pao

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.12.19. | 14:54

Američki centar zadovoljan u crno-belom dresu i potpisaće novi ugovor

Najavio je predsednik Partizana Ostoja Mijailović da će posle veoma dobrog utiska koji je Vilijam Mozli ostavio za ovih nekoliko meseci u Beogradu crno-beli klub pokušati da ubedi 30-godišnjeg Amerikanca iz Luzijane da produži boravak u Srbiji. I prema informacijama MOZZART Sporta – uspeo je! Mozli će i naredne sezone nositi Partizanov dres.

Naravno, situacija u košarci nije baš tako jasna kao u fudbalu. Ugovori na ovom nivou su takvi da i igrač i klub mogu relativno jeftino da izađu iz istih. Ali svakako bi Partizan dobio nekakvo obeštećenje u slučaju da Mozli u nekom trenutku dobije ponudu koja se ne odbija. Ne preterano veliku, jer ipak mu je već 30 leta.

Izabrane vesti

Kako bilo, Mozli će svakako potpisati novi ugovor sa crno-belima i treneru Andrei Trinkijeriju dati kakve-takve garancije na poziciji centra. Italijan će biti zadovoljan, na njegovu preporuku je Mozli i stigao.

Biće zadovoljan i Mozli, pošto iz njegovog okruženja čujemo da iz Beograda za sada nosi samo pozitivne utiske. Uklopio se u šefovu filozofiju igre, prihvatila ga je ekipa, ima ulogu na parketu i generalno mu prija život u Beogradu. Očigledno i da je klub obavio svoje i zadovoljio Mozlijeve finansijske zahteve.

A kad su već obe strane zadovoljne, zašto bi se rastajale? Samo se još čeka da se potpisivanje novog ugovora ozvaniči na klupskim kanalima.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara