""
""

MOZZART pobedio Spanulisa u šutiranju trojki!

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.06.15. | 21:01

Tandem kompanije MOZZART u sastavu Dario Šarić i Jovica Šabić trijumfovao u humanitarnom takmičenju u šutiranju trojki tokom otvaranja terena Vasilis Spanulis pod pokroviteljstvom agencije Beobasket

Beograđani i ljubitelji dobrog basketa u subotu popodne mogli su da uživaju na Dunavskom keju, gde je otvoren teren Vasilis Spanulis, dar agencije Beobasket glavnom gradu. Pored dobrog provoda, ovaj spetakl imao je za cilj i sakupljanje novca za košarkaški klub u kolicima Singidunum.

Izabrane vesti

Pobeda je pripala ekipi kompanije MOZZART čije boje su branili Dario Šarić i Jovica Šabić, a u finalu su bili bolji od tandema koji su činili predstavnik kompanije Kaplankaja i Vasilis Spanulis.

Šarić je ove sezone bio jedan do najboljih košarkaša u redovima turskog Efesa, a Jovica Šabić je programer i, poput poznatijeg kolege, važan deo uspešnog IT tima MOZZART-a.
“Drago mi je što je moja MOZZART ekipa pobedila. Drago mi je što smo danas pokazali da je sport veći od svega, pa čak i od biznisa. Čak iako mnogi ne misle tako. Nadam se da ćemo usmeriti ovu decu da se bave sportom. Vratio sam se u Beograd koji mi ispada srećan grad. Uvek kada dođem ovde i kada se lomi stvari mi pođu dobrim putem“, rekao je Šarić za MOZZART.

Inače, veliko finale proslave 20. rođendana agencije Beobasket biće sutra od 20 sati u Beogradskoj areni, kada će ljubitelji košarke biti u prilici da vide neka od trenutno najvećih imena evropske košarke.

(FOTO: Branko Starčević)


tagovi

Vasilis SpanulisSrbijaMozzartDuda IvkovićDario ŠarićBeobasket Stars 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara